Неуспех на Суходол.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Неуспех на Суходол.

Мнение от Deacon »

На 26 Авг. ходих на Суходол. Положението беше трагично... от 9:00 до 16:00 - 2 костура и една друга рибка (не знам каква беше) общо около 200гр. .... За мен това си беше успех де - първи самостоятелен излет (без да съм с приятели и чужди въдици) . Аз отидох много инцидентно (пуста краста) ... и не бях подготвен (само бял червей и царевичка от консерва бях си взел) нямах захранка... може би това е причината за неуспеха ми. Ловях на плувка (воблер) от стената на дъбочина 2-3м. като се надявах за шаранче или каракуда...(там имало). Но по наблюдениата ми и другите рибари (не казвам колеги -още се нямам за такъв) не извадиха кой знае колко риба... за времето което бях по 6-7рибки с не много големи размери. Моля ви кажете дали липсата на захранка е причината за отчайващото ми представяне... и ако е така каква захранка да ползвам?
П.С.:
Монтажа беше такъв:
Основно влакно - 0.18 (Мач)
Повод - 0.105 (30 см.)
куки: 14,12 бели прави, 8 - орлов нокът(за шаран)
подвижна плувка
дълбочина :2.50 - 3.50м. Пробвах на различни дълбочини)
стръв: бял червей, царевичка.
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

на платеното на Суходол ли?
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

Да, на платеното... аз не се сетих да напиша... съжалявам.
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

там отдавна няма риба..само прибираТ пари гадовете...аз колкото пъти отида все нищо..... от компаниятя веднъж само един колега хвана една пастърва по погрешка явно..нещо и правят там на рибата
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

там отдавна няма риба..само прибираТ пари гадовете
ето това е истината колега Deacon , преди две седмици за 4 ри часа хванах 2-3 бабушки на бял на плувка имаше доста хора беше неделя и всички си тръгнаха с празни живарници с изключение на едно заблудено шаранче
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
coklin
новобранец
новобранец

Мнение от coklin »

колега пробваи на дъно монтажът е следният, 2-куки на чепаре с хранилкаи под хранилката 1-кука
на куките слагаи стериопор ана хранилката захранка'за шаранови риби другият начин е...........хахаах
на косаъмна топче или на царевица
успех...
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

Благодаря на всички! Давате ми кураж, защото почти се бях отчаял (мислех си че от мен въдичар не става) но пак ще пробвам някъде другаде... Надявам се да пиша в "Успешни излети" следващия път :D
valio1
новобранец
новобранец

Мнение от valio1 »

Колеги на Суходол не зарибяват почти изобщо и преди края н седмицата почват да източват язовира за да не калве събота и неделя.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”