Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: ЗАРГАН - 2009г
на вълнолома сутринта на бомбарда - нищо
после на Петрол на дъно- отново нищо и така до обяд , смених на бомбарда и отново нито удър
после на Петрол на дъно- отново нищо и така до обяд , смених на бомбарда и отново нито удър

-
- ще става разбирач
На първа буна днес зарганите липсваха
,два хубави чернокопа спасиха капото
.

-
- новобранец
Здравейте уважаеми Колеги! Малко инфо и от Каварна! От неделя до днес, зарганата я няма никаква. Въртя бавно, бързо, сменям бомбарди с бързо и бавно потъващи и никакъв резултат. На куката слагам по 2 бр. червеи. От време навреме се хваща някой заблуден хариб. Вчера разговарях с колеги от Балчик, които се оплакваха за пълно капо от с.Кранево до СБА /намира се край с.Топола, Община Каварна/. Вече взех да се съмнявам в себе си... Нали знаете: - На калпавия космонавт, ракетата му пречела!!! Затова Ви моля да споделите личен и ефективен опит при обирането на влакното с машинката, след замятането на бомбардата в морето... Може пък и в мен да е причината. Около 15-20 сопи в морето за зарган и едно голямо Нищо.
Причината не е в това как ще обираш.Отговора е сам си написал.ivanpavlov написа: Около 15-20 сопи в морето за зарган и едно голямо Нищо.

- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
:ivanpavlov написа:Вчера разговарях с колеги от Балчик, които се оплакваха за пълно капо от с.Кранево до СБА /намира се край с.Топола, Община Каварна/.

днес мъртвака започна да спира и до ден , два заргана трябва дасе пяви

риба къща няма-риба време няма
Кога по-точно... аз бях на Червенка още по тъмно (около 5:30). Изчаках в колата да са изясни и като видях вълната направо се отказах... на връщане се разминах с няколко ентусиасти. От там - направо към кораборемонтния. От 6:30 до около 9:00 съм бил там и не видях никой да извади нещо. Топих за платерина, за попче, метках блесна, въртях на потъваща, аверчето мяташе на плуваща,... всичко на всичко няколко дреееебни попчета и един барбун. То от коя страна беше? Интересно ми е защото от вън бяха метнали основно за платерина, но вълната беше голяма.jivko56 написа:Днес много рибари на Илия Бояджиев нищо аз се отчетах с 3заргана от 6:30 до 9:10
Днес следобед на Кранево само с неопрен.Преместих се на Панорама-същата работа-6 иларийки колкото да не се прибера без риба в къщи.
-
- учете се от него
Може би на най-тихото местенце днес на "ЮГ" от Бургас - 13 зизита от които 5 каиша

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Днес на вълнолома, от 15.00, до 19.30 - голям шлем.....на близо 70-80 човека , не повече от 10-12 заргана (отпред и отзад), и то хаймани....около 20 граци на целия тоя отруден народ....въртях и за зъбатия на фара, но той не пожела да се срешнем...проблема е негов 

0885022272 / 0885897615
Значи аз сам шампиона нескаbatbubi написа:Днес на вълнолома, от 15.00, до 19.30 - голям шлем.....на близо 70-80 човека , не повече от 10-12 заргана (отпред и отзад), и то хаймани....около 20 граци на целия тоя отруден народ....въртях и за зъбатия на фара, но той не пожела да се срешнем...проблема е негов

на вълнолома!
Зарганолог
-
- вече хвърля и на тежко
Като добавим и сутрешните 5бр. на това нямане, постижението си е доста добро! БравоMi7chell написа:[Значи аз сам шампиона неска))))))),от 16:00 до 17:30 9 заргана
![]()
на вълнолома!

И аз бях на тихо местенце, но моето явно е било по дашно - 25 бр от тях 4 мазни.strijok написа:Може би на най-тихото местенце днес на "ЮГ" от Бургас - 13 зизита от които 5 каиша![]()

вчера на траката 3бр зизи и един зъбатко всичко на бързо потъваща бомбарда 

Днеска - първото пълно капо.Сутринта на Кранево - вятър, риба - нц.От там на вълноломът, ама къснооо.Една изтървах и .... толкова.