Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

БАТАК-Череноперки
Модератор: Paublo_Eskobar
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
БАТАК-Череноперки
Здравейте колеги
събота 19.09.2009 реших да отида на батак за риба /втечалото на Студенец/
Към 10 часа бях там имаше 4-5 колеги които нищо не хващаха.Времето беше лошо, имаше мъгла и от време на време преваляваше.Водата която се вливаше беше мътна и буйна.
Огледах брега на цялото втичало и намерих място със спокойна и сравнително бистра вода.Направих захранката и сложих в нея бял червей към 200г. Хвърлих 4-5 топки около плувката на 6-цата и зачаках.
След двайсеина минути се започна ваденето на доста едри червеноперки които не преставаха да кълват до 6 след обяд.Кефа
беше страшен
.Такава настървена риба не бях хващал скоро
.Нямах време да запаля цигара.
На другият ден отидох към 12 времето се оправи, водата се избистри и намаля -1 малък костур -цял ден.Бях на същото място със същата стръв и въдица но уви. Рибата я нямаше.
Това е от мен!
и НАСЛУКА
събота 19.09.2009 реших да отида на батак за риба /втечалото на Студенец/
Към 10 часа бях там имаше 4-5 колеги които нищо не хващаха.Времето беше лошо, имаше мъгла и от време на време преваляваше.Водата която се вливаше беше мътна и буйна.
Огледах брега на цялото втичало и намерих място със спокойна и сравнително бистра вода.Направих захранката и сложих в нея бял червей към 200г. Хвърлих 4-5 топки около плувката на 6-цата и зачаках.
След двайсеина минути се започна ваденето на доста едри червеноперки които не преставаха да кълват до 6 след обяд.Кефа

На другият ден отидох към 12 времето се оправи, водата се избистри и намаля -1 малък костур -цял ден.Бях на същото място със същата стръв и въдица но уви. Рибата я нямаше.
Това е от мен!
и НАСЛУКА
-
- фен клуб-скобар
Re: БАТАК-Череноперки
колега ден с ден не си приличат и все пак евала за излета 

-
- сериозен играч
Така е с риболова приятелю!И аз имам същото изживяване на един язовир до Хисар,само,че историята бе с костури!Единия ден ги накъсахме,а след 5 дена само 6! 

Евала за червеноперките,аз от доста времв имам желанието да отида до БАТАК за червеноперки,но уви.Наслука колеги.

TICA FAN