Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Напоителни системи - вандали, бракониери?
Модератор: bobopeli
- RUZBATA
- ще става разбирач
Re: Напоителни системи - вандали, бракониери?
Още през пролета един от бракониерите които пускат мрежи по язовира и събират такса ми каза че тази година ще изпускат язовира както никога до сега
Щом тия боклуци от Напоителни системи държат толкова да поливат защо не го напълниха язовира есента както го направиха миналата есен
Защото , ако искат другата година да поливат трябва да го напълнят ( тоя язовир няма как да се напълни само от дъждове ) , но преди това защо да не затрият всичката риба
А тоя управител ли е къв е незнам , но сигурно е потривал ръце че най- накрая ще я излови тая риба , защото прави от доста време опити !!! Само пример ... пролета когато каракудата хвърляше хаивера го чух как им викаше на тия с мрежите да заграждат тревите щото каракудата е там
А преди казваше че искал да излови само толостолопа
Ама сигурно не е очаквал да вземе да измира рибата !! Така че за мен има и той няква намеса !!

Щом тия боклуци от Напоителни системи държат толкова да поливат защо не го напълниха язовира есента както го направиха миналата есен

А тоя управител ли е къв е незнам , но сигурно е потривал ръце че най- накрая ще я излови тая риба , защото прави от доста време опити !!! Само пример ... пролета когато каракудата хвърляше хаивера го чух как им викаше на тия с мрежите да заграждат тревите щото каракудата е там

Ама сигурно не е очаквал да вземе да измира рибата !! Така че за мен има и той няква намеса !!
Re: Напоителни системи - вандали, бракониери?
Вчера минах от там . Язовира е забранен до края на годината , но нивото му е отчайващо ниско. Да се надяваме , че ще остане нещо в него.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?