Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Питане за фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Питане за фидер
Фирма Бент е вносител колега Тихов,внася доста марки между които е СЕРТ.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
предната седмица,и аз си закупих още един фидер на дължина 4.20м на "световно известната китайска марка кондор " под името PEGASUS feeder.направих три риболова с него и да ви кажа все още е здрав.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мерси адаш, сетих се, минавал съм от там.butnik написа:Фирма Бент е вносител колега Тихов,внася доста марки между които е СЕРТ.
Колега "Fieldy", малко е вероятно някой да има точно същия фидер, а и да чете тази тема, за да ти каже от личен опит как се държи пръчката по време на риболов.
Аз също не съм я виждал, но като и чета параметрите и като гледам снимката, мога да изкажа само теоретично мнение:
Класическа триколенна конструкция, с малка дължина (3,60), малка транспортна дължина (1,30), къси и дебели колена. Тази конструкция води до лош строй, което се доказва и от малкия диапазон на "акцията"

Ако приемем че фидерите са жени,

нямам живарник
ми то се бях запътил да си взимам биг бул,ама гледам че върховете на кондорчето едно към едно с тези на мойто тубертини,та за тва го предпочетох.иначе е с оплетка,коркова дръжка и така нататъкал.с две думи много мяса.акцията е полу параболична.на копринка направих перфектен риболов с него,ама кво ли разбирам аз от фидери.
Здравейте колеги. Наскоро си купих фидер "FOX Vario Carp" 3.90м 13^ с върхове 2, 3, и 4 oz, някой имал ли е такъв и какви му са отзивите за него.
- CATCH & RELEASE
- новобранец
Здравейте,
Мога ли да помоля колегите, които имат идея от къде да намеря двуколенния фидер БИГ БУЛ на Глобе 3.60м за помощ...
Виждам че колегите от Карлово са давали информация преди? Живея в София, но тук нямат никаква идея за въпросния прът. Ако някой от вас е склонен да ми съдейства ще съм много благодарен.
А и да попитам-каква точно е разликата с модела Самурай, който го има в Рибоко?
Благодаря в аванс!
Мога ли да помоля колегите, които имат идея от къде да намеря двуколенния фидер БИГ БУЛ на Глобе 3.60м за помощ...
Виждам че колегите от Карлово са давали информация преди? Живея в София, но тук нямат никаква идея за въпросния прът. Ако някой от вас е склонен да ми съдейства ще съм много благодарен.
А и да попитам-каква точно е разликата с модела Самурай, който го има в Рибоко?
Благодаря в аванс!
Хвани/пусни! Мъртва риба има в магазина.
-
- учете се от него
Колега, имаш Л.С.CATCH & RELEASE написа:Здравейте,
Виждам че колегите от Карлово са давали информация преди.....

IDA написа:Колега, имаш Л.С.CATCH & RELEASE написа:Здравейте,
Виждам че колегите от Карлово са давали информация преди.....

Above us only sky
има ги в карлово.lfc_boy написа:IDA написа:Колега, имаш Л.С.CATCH & RELEASE написа:Здравейте,
Виждам че колегите от Карлово са давали информация преди.....това някаkво секретно уръжие ли е?
- CATCH & RELEASE
- новобранец
Бачо Илия организира нещата за секунди!
Благодаря Карлово!
Благодаря Карлово!
-
- ще става разбирач
абе за тоя биг бул се носят вече легенди...а аз никъде не съм го виждал по магазините...
- CATCH & RELEASE
- новобранец
Ами като го получа живот и здраве другата седмица ще го видим що за легенда е. Основно заради параболичния строй и тънката бланка го взимам... Имам сега едно Микадо и ме побърква фактът, че второ и трето коляно се вклиняват под ъгъл и като го погледна отгоре е като Е79 през Кресненското дефиле!!! КРИВ Е! Сега на Биг була - едно коляно по-малко, да се надяваме един завой по - малко!
Микадото ще го подарявам....

Микадото ще го подарявам....

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Подари ми го на мене ....CATCH & RELEASE написа:Микадото ще го подарявам....

- CATCH & RELEASE
- новобранец
Очаквай включване, само да получа Биг була 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Немаш грижи ...