Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Мдааа, тази година доволно зарган по нашето крайбрежие, не е като миналата. Риболова му в такива гъсти пасажи по някое време дори става твърде еднообразен и монотонен. През седмицата експериментирах с чепарета и блесни, но няма спасение от "човките". На чепарето наведнъж се хванаха 3 броя
. Налитаха и на блесните-оригинални и самоделки дори:

имам приятел там във рибарското селище, там е от 5 години говорих със него и той ми каза че има доста заргана,така че дръж се рибо идвам

-
- учете се от него
То стана ясно за многото риба на и около Синеморец, но..... и аз бях там и аз хващах
, както и другите около мен 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Ех, този Синеморец , явно трябва и до там да се ходи. Аз на Маслен нос повече от 30 бр не съм имал тази година, друг въпрос е , че все не улучвам време.
Не бройката ме привлича обаче, по снимките ми се виждат доста по тлъсти синеморските зизита.
Не бройката ме привлича обаче, по снимките ми се виждат доста по тлъсти синеморските зизита.
-
- новобранец
На вълнолома от 15до 17.30 13зизита пове4ето бяха каиш4еа
,като4ели по ядеше, като валеше 
penyo82, коригирай 4 с буквата ч в следващите постове!
rumci

penyo82, коригирай 4 с буквата ч в следващите постове!
rumci
-
- вече хвърля и на тежко
здравей те колеги.в петък ще ходя в Царево за зарган,но не знам къде са местата.ако някой знае,моля инфо.благодаря много..
-
- учете се от него
След завода за лодки по пътя за Синеморец или на скалите до църквата. Ако ти се разкарва и имаш възможност прескочи до Лозенец или Варвара също има добри места.
Наслука!
Наслука!
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Тая заран второто пълно капо за сезонът.А риба имаше.Като цопне бомбардата и скачаха панически във вси посоки.Авера арестува една, аз имах един удар и я изтървах.Не видях никой наоколу да вади.Това на вълноломът естествено.Дали зъбатите не я ошашавиха тая риба!?
- lisygera
- научил се да хвърля
много удобно и мързеливо място е камъните на пристанището, зад теб е рибарския магазин-червей пресен, до него кръчмата и е закътано няма вятър, това е ако нямаш кола, ако имаш най добре е да отидеш до резово там има страшни места преди селото в ляво с кола се стига по калния път ....piam70 написа:здравей те колеги.в петък ще ходя в Царево за зарган,но не знам къде са местата.ако някой знае,моля инфо.благодаря много..
от страх файда няма
Имам път утре към Каварна и бих помолил за малко инфо за зарганджийски те места. Предварително Благодаря за информацията.
-
- новобранец
Днес на Бялата лагуна от 9:00 до към 11:30-15 бр. зарган хубави.И другите около мен изкараха по някое друго парче,но после секна и се прибрахме всички. 

-
- научил се да хвърля
Ми най-добре дава на чаракманската буна най-добре е да пробваш там ... 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Малко и от мен.В четвъртък стигнах късно в Ахтопол и бързах да се наспя,че петък мислех цял ден да съм на скалите.Трудно ставане в 6 ,закуска и газ с ония бързия опел към морето.Честно казано риба много ама доста трудна ,леко пипа и си искаше доста дебнене.

резултат по кофи
бялата е моята 134 заргана
черната на Бойко 122 заргана
зелената на баща ми 104 заргана
синята на Митака 89 заргана
Събота Бойко отиде да работи,Митака прави колата си,баща ми беше на скалите в Ахтопол направи около 60 заргана .Аз бях пак на същото място рибата пак трудна ама и условията трудни,6 колеги около мен без никакъв усет за рибата изкараха ме извън нерви.Вадя риба отдясно колегата ме затваря и хвърля наляво няколко пъти им казвам да хвърляме в посока от където се вади рибата ама на пънове приказва ли се,17 бомбарди скъсаха като си тръгнаха се изкъпах и ги изкарах и хванаха общо 27 заргана.Допълнително и дъжд ме валя.Аз хванах близо 4 пъти повече от тях,или по точно казано 104 броя на снимката долу.

Неделя вали дъжд и духа вятър ,ремонтирам пералнята вкъщи до към 2 след това пак на морето.Рибата не е толкова капризна в лошото време и правя бързи 86 броя.В понеделник ставане рано и на скалите,времето вече по добре и рибата пак капризна от 6.40 кълвеше добре до към 9 след това изчезна и се хващаха единични бройки,хванах 44 броя.Към 12 вече нищо не се хващаше и така напече че не можах да се сдържа и скочих в водата,а тя топла и приятна та сложих маската и се заредих с някоя потъваща бомбарда скъсана на прибоя.Към 4 се качих на бързия опел и се прибрах с голяма носталгия в София.Преди малко се чух с баща ми днес сутринта е имал 20 тина бройки и след обяд пак толкова.

резултат по кофи
бялата е моята 134 заргана
черната на Бойко 122 заргана
зелената на баща ми 104 заргана
синята на Митака 89 заргана
Събота Бойко отиде да работи,Митака прави колата си,баща ми беше на скалите в Ахтопол направи около 60 заргана .Аз бях пак на същото място рибата пак трудна ама и условията трудни,6 колеги около мен без никакъв усет за рибата изкараха ме извън нерви.Вадя риба отдясно колегата ме затваря и хвърля наляво няколко пъти им казвам да хвърляме в посока от където се вади рибата ама на пънове приказва ли се,17 бомбарди скъсаха като си тръгнаха се изкъпах и ги изкарах и хванаха общо 27 заргана.Допълнително и дъжд ме валя.Аз хванах близо 4 пъти повече от тях,или по точно казано 104 броя на снимката долу.

Неделя вали дъжд и духа вятър ,ремонтирам пералнята вкъщи до към 2 след това пак на морето.Рибата не е толкова капризна в лошото време и правя бързи 86 броя.В понеделник ставане рано и на скалите,времето вече по добре и рибата пак капризна от 6.40 кълвеше добре до към 9 след това изчезна и се хващаха единични бройки,хванах 44 броя.Към 12 вече нищо не се хващаше и така напече че не можах да се сдържа и скочих в водата,а тя топла и приятна та сложих маската и се заредих с някоя потъваща бомбарда скъсана на прибоя.Към 4 се качих на бързия опел и се прибрах с голяма носталгия в София.Преди малко се чух с баща ми днес сутринта е имал 20 тина бройки и след обяд пак толкова.
Благодаря .Ако кажеш каде е цена нямашribkata написа:Ми най-добре дава на чаракманската буна най-добре е да пробваш там ...
-
- научил се да хвърля
Като тръгнеш по пътя за морето,като слезнеш долу най най най най дясната буна (те са три )
Само да кажа да не очакваш кой знае кви резултати ... риболова там е слаб 

!!!НАСЛУКА!!!