Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг-сезон 2009г!
Днес реших да проверя дали е вярно, и къде къде, то около София избора не е голям, и бегом към шопската гордост - Искъро. Резултата /на Салмо/:Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Който ходи-хваща ...
Началото
Финала Тук и ТУК
Добрата новина е че ИАРА-джиите конфискуваха риба и на снимката отбират живата от бидоните и я хвърлят във водата, невиждано за мен събитие

На платено не одим !
Напълни ми душата с този сом, и първата снимка с китаеца е много скандална в сомските среди

- MITKO70
- кандидат преподавател
Освен евала ,друго незнамsampo написа:Днес реших да проверя дали е вярно, и къде къде, то о... Ето ги : ЦЪК ТУКЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Който ходи-хваща ...

Евала и на ИАРА,но каква риба конфискуваха ,от кого,как, това вярно е интересен момент,не се вижда всеки ден на язовира.Иначе като гледам в лодката на ИАРА са пак Боби и Жоро.
Всичко може,но не всеки го можe.

Sampo я сподели на кой модел на салмо беше , че като гледам тва май е на кино центъра ако не греша , а в събота и ние ударихме сомче на салмо там
За Dimy : този Тройките са му кофти, едната леко поддаде. Слиза на 5.5м. , няколко пъти пипна дъното днес, без последствия. кино центъра=филмовата къща
Мите , пътуваме в неделя за морето. Рибите ми изглеждаха на маломерни сулки, бях далече, снимката е на 10х варио
Мите , пътуваме в неделя за морето. Рибите ми изглеждаха на маломерни сулки, бях далече, снимката е на 10х варио

На платено не одим !
оки мерси моя беше на 6см булхед пак на тая дълбочина но доста малък млако над 70-см и го пуснахме мерих го на педи , пробвахме и на 8 см ма много боклук извадихме от дъното и се отказахме 
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 2410_n.jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 2410_n.jpg
-
- ще става разбирач
ето и от мен една хубавица на тролинг.http://malibu65.snimka.bg/fishing/ribar ... 1.15029129
Последно промяна от MALIBU на Пон Ное 02, 2009 7:27 pm, променено общо 3 пъти.
Всичко за вашето SUBARU може да намерите при мен.
-
- вече хвърля и на тежко
Е ееееMALIBU написа:ето и от мен една хубавица на тролинг. http://malibu65.snimka.bg/fishing/ribar ... 1.15029129
направо ме разби, това е успех.

- prokop4o
- ще става разбирач
колеги според вас кога/като сезон/ са най-активни рибите на тролинг?
-
- научил се да хвърля
Пролетта и есента 

Празнотата е форма и формата е празнота, риболова е някъде по средата
-
- ще става разбирач
Стягаите се момчета.
Доиде времето на Тролинга.
Закачихме един сом на пясака.
Наслука на всички колеги
Наслука на всички колеги

Тоя уйкенд само дъжда ни хвана на искъра ма си надявам од следващия да направя поне 3- 4 излета
- prokop4o
- ще става разбирач
днес бях на тракиец и видях нещо странно на целия язовир водата беше със зелена пелена дебела около 0.5-1мм. някои знае ли от какво се получава това и какво влияние оказва върху тролинга.защото днес аз бях валат ако не броя костурите които хванах от ръка.
-
- сериозен играч
На Пясъчник е същият Х..............й,тва доколкото ми е понятно е планктон и при тихо време най добре се вижда,но не смятам че по някакъв начин влияе на кълването!prokop4o написа:днес бях на тракиец и видях нещо странно на целия язовир водата беше със зелена пелена дебела около 0.5-1мм. някои знае ли от какво се получава това и какво влияние оказва върху тролинга.защото днес аз бях валат ако не броя костурите които хванах от ръка.
Наско,дай малко по-подробно инфо за рибата,къде,на какво натисна,големина и т.н.Атанас_Д написа:Стягаите се момчета.
Наслука на всички колеги