Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Щука на устието на Янтра на Дунав
Модератор: sapuna
- daniel_g
- разбира нещата
Щука на устието на Янтра на Дунав
Здравейте колеги,
Искам да ви питам дали някои скоро е ходил за щука по устието на Янтра на Дунав? Как стоят нещата? Дава ли се? Как са местата? Къде е за предпочитане да се отиде ?
Благодаря ви предварително и наслука на всички.
Искам да ви питам дали някои скоро е ходил за щука по устието на Янтра на Дунав? Как стоят нещата? Дава ли се? Как са местата? Къде е за предпочитане да се отиде ?
Благодаря ви предварително и наслука на всички.
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ООООО Даниеле
Де ше се губиш чак на Дунава бе
Оди на Драганово па си лови щуки колкото искаш.
Ся по сИриозно
Начи в петък на блесна такъв звяр ми шибна, че не разбрах за какво става реч и докато манипулирах с аванса се извартя и се откачи.В събота от ранни зори на тапа.Към 8 и половина едната тапа тръгна да ускорява на страни и засякох моментално.От другата страна усетих приятна тежест и като я докарах до брега по моя преценка 2 килца ,ама пред мене имаше около 3 метра боклуци и щуклето се оплете в тях та се наложи да направя една октомврийска баня до чатала почти .В крайна сметка я извадих и кантарът закова 2 кила-нищо впечатляващо ,но за мен нов личен рекорд
.Вчера сутринта ходих на блесна една около или малко над кило.
Аре това беше от мене.Наслука

Де ше се губиш чак на Дунава бе

Ся по сИриозно

Аре това беше от мене.Наслука

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
- daniel_g
- разбира нещата
Здравейте отново,
Благодаря за отзивчивоста, чакам да споделите още преживявания и по конкретно за района около устието на Янтра , че за там съм намислил да ходя следващите седмица , а що се отнася до Драганово - почти всеки weekend съм там поне единия ден и за това искам да пробвам на по различни места . Пък с теб ICKO на Драганово ще се видим. Браво за щуките
Благодаря за отзивчивоста, чакам да споделите още преживявания и по конкретно за района около устието на Янтра , че за там съм намислил да ходя следващите седмица , а що се отнася до Драганово - почти всеки weekend съм там поне единия ден и за това искам да пробвам на по различни места . Пък с теб ICKO на Драганово ще се видим. Браво за щуките

- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Великотърновско е.
Виж в: http://www.bgmaps.bg, изпиши населеното място и си избери от списъка коя Върбица те интересува. Но последните отзиви не са много добри.
Виж в: http://www.bgmaps.bg, изпиши населеното място и си избери от списъка коя Върбица те интересува. Но последните отзиви не са много добри.
-
- новобранец
- Обратна връзка: