Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мепс Аглия 4-може би МЕНТЕ
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- petro_op
- ще става разбирач
Мепс Аглия 4-може би МЕНТЕ
Преди 5-6 дена си купих от магазина на Граувел два Мепс Аглия 4.
И ми се случи мнооого необичайна случка. И двете при каквато и дълбочина, скорост и ъгъл на водене- нямаха почти никакво движение на перото
Сложих от по-старите си, същия модел и резултата беше, ПЕРФЕКТНО ДВИЖЕНИЕ при каквито и да е условия.
Такова нещо досега не ми се беше случвало или е менте или не знам
Някой да е имал подобна случка
И ми се случи мнооого необичайна случка. И двете при каквато и дълбочина, скорост и ъгъл на водене- нямаха почти никакво движение на перото

Такова нещо досега не ми се беше случвало или е менте или не знам

Някой да е имал подобна случка

В събота и аз изпробвах една такава Моска - останах доста доволен от "играта" й, макар нищо да не хванах на неяsandy написа:Да найстина аз ги видях тези мепсове на колегата, с него бяхме заедно!
То да кажа аз също мятах на различни блесни и аз имах този ама баш същи проблем с една моска лонгет номер 4 купена предния ден!
Без никаква причина спира да върти листото!

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- sandy
- ще става разбирач
Абе моята аглия се върти екстра с това проблеми няма ама маи куките и нещо
миналата седмица я закачих нейде по дъното на блатото и след яко дърпане я откачих и що да видя едната кука се изправила кат игла
баси толково ли са кекави като знам с това влакно че съм късал яко блесни (в смисъл не издържа кой знае колко монофил 0.30 на шекспир).................. е то хубаво че се изправи а не се скъса ама все пак маи куките са бая меки и това на аглия 4-ти номер