Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КАЛИАКРА
Колеги...чак толкова безразсъдни хора няма, да влизат на 4 бала( или поне са рядкост...надявам се)...Днес и аз бях там....не пред носа, леко вляво, но на котва (поне 60м въже), която този път по случайност или не - хвана. Та когато влизахме (към 7.30), беше 2 бала и си духаше южен явно от доста часове...реално по сайтовете (като синоптик (не желая да правя реклама)), пишеше, че ше е слаб ( до 3.5-4 ), но горе винаги си духа....за 1-2 часа си стигна три бала и според мен си остана толкова....просто когато си на котва не е толкова страшно, тъй-като си обърнат срещу вълната, но който е на дрейф е опасничко...аз разбрах че били 2 лодките (една алуминиева и една надуваема), но това е което чух от втора ръка...реално вятъра за кратко те завърта, или пък при поворот, и вълната удря борда и става белята, особенно ако няма добър баланс в лодката...така че е хубаво да се внимава....иначе, като улов 2 чернокопа и 8 азмана...страшно рядка и пръсната рибата....имаше колеги които пообикаляха повече, те най-вероятно са хванали мааалко повече чернокоп..това е инфото от мен...успех на колегите утре и внимавайте...утре ще бъде същия вятър
0885022272 / 0885897615
Сори...пропуснах ...това беше улова ми от 8 до 11
, но те реално почти всички излязоха по него време

0885022272 / 0885897615
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
BATBUBI,виждам че си колега на Любака.
Има за теб и сериозна тема,точно за тези които мислят да ходят в морето.
Такива като теб,са най-почитаните люде във форума,че с една прогноза,
може да спасите живота на много колеги.
А ония дето не вярват,виждаме какво се получава.
Да не се случва на никого.
Има за теб и сериозна тема,точно за тези които мислят да ходят в морето.
Такива като теб,са най-почитаните люде във форума,че с една прогноза,
може да спасите живота на много колеги.
А ония дето не вярват,виждаме какво се получава.
Да не се случва на никого.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Малииии,утре кво ще е на БОЛАТА рано,рано СЪМ ТАМ -ГОРЕ ВИСОКО НО..... С КАМЕРА ще детронирам Кирето и АЗ ще бъда №1 с филма- 500 Жигита преследват и УлаАт 5те чернокопа живеещи около Болата.Що чепарета,що пилкери няма да спът таА вечер за да бъдат утре ПЪРВИ И АКТУАЛНИ колко пот ще пролеят та ГОРДИЯ им собственик като излезе да е поне 3,46м. висок и след него да се чува само -бахти пича,колко вИлик рЕбар е ....
- КИРО
- Обратна връзка:
Кирето утре си е подготвил такъв банкет,че
бам ти Болата,лефера,чернокопа и сафрида и вълната и бензина (нафтата).
Ама няма да е лошо ми чукнеш 4-5 кадъра.
бам ти Болата,лефера,чернокопа и сафрида и вълната и бензина (нафтата).
Ама няма да е лошо ми чукнеш 4-5 кадъра.

Днес след обед и ние се поразходихме до там
Надухме лодката, натоварихме такъмите , намокрихме краката, не можахме да запалим мотора и си излязохме като пичове
е, поне опитахме

Надухме лодката, натоварихме такъмите , намокрихме краката, не можахме да запалим мотора и си излязохме като пичове

е, поне опитахме

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
10.10.2009 г.
Кал от...лодки
на ляво

на дясно

леко назад

и още по назад

Але алееееееееееееее!!!
Хубаво време, температура на водата 19.7 - 20.2 градуса Целзий.
Рехаво чернокоп и сафрид, разпилени риби.Влязохме към 10:00 и излязохме от морето към 15:00 часа.
По същото време горе долу (15:00ч.) лодките се групираха към Русалка с мисия ...чернокоп.
П.С. Лефи, пущи клипа да видя как е от високо
Кал от...лодки

на ляво

на дясно

леко назад

и още по назад

Але алееееееееееееее!!!

Хубаво време, температура на водата 19.7 - 20.2 градуса Целзий.
Рехаво чернокоп и сафрид, разпилени риби.Влязохме към 10:00 и излязохме от морето към 15:00 часа.
По същото време горе долу (15:00ч.) лодките се групираха към Русалка с мисия ...чернокоп.
П.С. Лефи, пущи клипа да видя как е от високо

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Щастливци, поне на море- тепсия са случили колегите днес, след вчерашното подмятане. Но рибата май е била пак така пръсната, доколкото имам инфо. Ще се надяваме идната седмица синоптиците да сбъркат прогнозата поне с няколко дни. 

- Моряка
- кандидат преподавател
Ей страшни снимки,все едно съм там
Благодаря за което.И някоя снимка на тъкъма ми се иска да видя,че тая година много нововъведения има
Айде успех на риболовстващите утре

А сега де? 

как бе,как сега да пусна снимки а,снимах ВСИЧКИ лодки и всички ИЗВЪНЗЕМНИ ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ- но майтапа до тук.майко,какво ли не видях ,само дето нямаше с одрязан на две варел ....то не бе шперплатки,жИлезни плаващи котви,2.1м.дълги гуменки с по 3 човека екипаж....а моторите ,моторите -имаше 3 плавателни съда с 2.5 кончета мотори -2 от тях бяха с ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ....бахти,смелите оптимисти ,бахти оптимистичните смелчаци.абе хора,кво ви става бе,то ясно ,че всеки иска да хапне чернокопче така, леко на скара ама що бе,не се замислите ,че вляво или дясно минават КОРАБИТЕ ЗА РУСИЯ ,ЧЕ ТОВА Е ОТКРИТО МОРЕ,ЧЕ ТУК ДОКАТО КАЖЕШ А- И ВЕЧЕ ВЯТЪРА ТЕ Е НАВРЯЛ НА ДЯВОЛА В АНАЛА....и най-странното -когато се разминавах с такива лодки ,капитаните им бяха страшно щастливи и горди( с какво ли)ай стига толкоз то и аз не сам цвете...
Освен това имаше и състезатели,вълните на по горните снимки не са от лоши метео условия от състезателите са,на селото пред дерето и по късно пред Русалка даде за кратко
За да поискаш, трябва да дадеш
- КИРО
- Обратна връзка:
Ха , Митак и теб ли те прихвана морската треска ?rikosheth написа:10.10.2009 г.
Кал от...лодки![]()
на ляво............

Ами аде Лефи да пуска клипа,щом и такъв има.
В ТКЗС "Болата" работният ден започна така.

Чернокопът се оттегля навътре и едва ли ще го има след застудяването другата седмица.

Това е щайгата на колегата до обяд. Под мен има още една такава.
Чернокопът се оттегля навътре и едва ли ще го има след застудяването другата седмица.
Това е щайгата на колегата до обяд. Под мен има още една такава.
-
- новобранец
Малко информация и от мен за ТКЗС-то.
Ще бъда точен - не риболов , а по-скоро излет сред природата/вълните/.

...някои даже спяха здрав сън...
...но, карай - друг път повече...
...малко- но от сърце - както се казва..
Причината за "трагичното " положението на Калиакра , е появата на делфини в района , които видях още към 9.00 часа.
Все пак и те трябва да папкат!
Ще бъда точен - не риболов , а по-скоро излет сред природата/вълните/.

...някои даже спяха здрав сън...

...но, карай - друг път повече...

...малко- но от сърце - както се казва..
Причината за "трагичното " положението на Калиакра , е появата на делфини в района , които видях още към 9.00 часа.
Все пак и те трябва да папкат!
Последно промяна от Стефан Няголов на Нед Окт 11, 2009 6:19 pm, променено общо 1 път.