Търся си двигател, употребяван

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Търся си двигател, употребяван

Мнение от pachosz »

Колеги, някой не продава ли двигател 5-6 к.с. до 500-600 лв. макс. и да е горе-долу в добро състояние.
Има разни обяви гледам в нета (мобиле-то най вече гледах), ама ако тук някой има за продаване, ще е по-добре.
Май че е за "Купува, продава" темата, ако е, да бъде преместена. Благодаря предварително.
kikir
новобранец
новобранец

Re: Търся си двигател, употребяван

Мнение от kikir »

Колега имаш лично сьобщение
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Ами още миналата година обявих такъв,куплиран с водна помпа и цената му не е променена-150лв.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

lz1igr написа:Ами още миналата година обявих такъв,куплиран с водна помпа и цената му не е променена-150лв.
Какво е това животно за 150 лв, колега? :D :?: :?:
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Колега,моя шеф продава Evinrude 5кс двутактов. Иска му към 500 но мисля че ще падне със 100 лв. От Троян съм, ако имаш интерес ще разпитам.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Andrey_76 написа:Колега,моя шеф продава Evinrude 5кс двутактов. Иска му към 500 но мисля че ще падне със 100 лв. От Троян съм, ако имаш интерес ще разпитам.
Офертата е добра ,аз продадох същия,но 4кс,двутактов,два цилиндъра за тези пари.Здрави са ,като за първи мотор е екстра.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Благодаря на отзовалите се колеги, за сега уговорих един Джонсън 6 к.с. за 500 лв, ако нещо се разсъхне работата след огледа, пак ще пиша тук. Пиша "разсъхне", щото мотора е хубав, ама за сега само на снимки го видях, и ми се струва, че е с най-дългите ботуши, а не знам дали могат да се скъсяват. Някъде по форума бях чел, че от дългия става на нормален, ако някой има опит, ще съм благодарен на всякаква помощ :prayer:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Джонсън 6 и Евинруд 6 са едни и същи като мотори, но Евинруд с прави в Белгия :wink: .Имат интересна история ,Евинруд е била жена на Джонсън,но се развеждат и се връща в Белгия.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

MITKO70 написа:Евинруд е била жена на Джонсън,но се развеждат и се връща в Белгия.....
Ако решат пак да се женят (или внуците им евентуално), мога да им бъда полезен :smt008 , женил съм вече над 1200 двойки, ама за скъсяването на въпросния ботуш - те на мен повече биха ми били полезни :supz:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”