Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Търся си двигател, употребяван
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- pachosz
- сериозен играч
Търся си двигател, употребяван
Колеги, някой не продава ли двигател 5-6 к.с. до 500-600 лв. макс. и да е горе-долу в добро състояние.
Има разни обяви гледам в нета (мобиле-то най вече гледах), ама ако тук някой има за продаване, ще е по-добре.
Май че е за "Купува, продава" темата, ако е, да бъде преместена. Благодаря предварително.
Има разни обяви гледам в нета (мобиле-то най вече гледах), ама ако тук някой има за продаване, ще е по-добре.
Май че е за "Купува, продава" темата, ако е, да бъде преместена. Благодаря предварително.
Re: Търся си двигател, употребяван
Колега имаш лично сьобщение
Ами още миналата година обявих такъв,куплиран с водна помпа и цената му не е променена-150лв.
- pachosz
- сериозен играч
Какво е това животно за 150 лв, колега?lz1igr написа:Ами още миналата година обявих такъв,куплиран с водна помпа и цената му не е променена-150лв.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега,моя шеф продава Evinrude 5кс двутактов. Иска му към 500 но мисля че ще падне със 100 лв. От Троян съм, ако имаш интерес ще разпитам.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Офертата е добра ,аз продадох същия,но 4кс,двутактов,два цилиндъра за тези пари.Здрави са ,като за първи мотор е екстра.Andrey_76 написа:Колега,моя шеф продава Evinrude 5кс двутактов. Иска му към 500 но мисля че ще падне със 100 лв. От Троян съм, ако имаш интерес ще разпитам.
Всичко може,но не всеки го можe.

- pachosz
- сериозен играч
Благодаря на отзовалите се колеги, за сега уговорих един Джонсън 6 к.с. за 500 лв, ако нещо се разсъхне работата след огледа, пак ще пиша тук. Пиша "разсъхне", щото мотора е хубав, ама за сега само на снимки го видях, и ми се струва, че е с най-дългите ботуши, а не знам дали могат да се скъсяват. Някъде по форума бях чел, че от дългия става на нормален, ако някой има опит, ще съм благодарен на всякаква помощ 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Джонсън 6 и Евинруд 6 са едни и същи като мотори, но Евинруд с прави в Белгия
.Имат интересна история ,Евинруд е била жена на Джонсън,но се развеждат и се връща в Белгия.

Всичко може,но не всеки го можe.

- pachosz
- сериозен играч
Ако решат пак да се женят (или внуците им евентуално), мога да им бъда полезенMITKO70 написа:Евинруд е била жена на Джонсън,но се развеждат и се връща в Белгия.....