Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2009г
Той май я свърши тая работа вече
.Гълтам кафето и отивам да го храня с куки, неговата верица.На зазоряване за десерт - тоби и алба.Не че нещо им имам зъб на зъбатите, ама чувам че страдали от липса на желязо в кръвта та .... .
п.п.Сега се завърнах.4 нахраних с зарганче и им усигурих уютно местенце(в кофата), други 4 хапнаха и хранителни добавки(куки) и си отидоха.Други двама дръпнаха каквото успеят и възаха преди да успея да реагирам.Само един опита от десерта.предложих им пластмаса(воблер) и желязо.Изба си тоби 2 с холограма(на абу).Тоя път Албата остана капо
.
Motorski започнах да въртя към 4.30 а рибето се закачи близо час по късно.Заради тия ми опити загубих 2 куки(направо се разорих
) и рибите дето вървят с тях
.
Ако някой смята сега да тръгва към вълноломът да има предвид че няма да пускат с коли до долу.Ще спират до басеинът някъде, щяло да има "мероприятие" някакво.

п.п.Сега се завърнах.4 нахраних с зарганче и им усигурих уютно местенце(в кофата), други 4 хапнаха и хранителни добавки(куки) и си отидоха.Други двама дръпнаха каквото успеят и възаха преди да успея да реагирам.Само един опита от десерта.предложих им пластмаса(воблер) и желязо.Изба си тоби 2 с холограма(на абу).Тоя път Албата остана капо

Motorski започнах да въртя към 4.30 а рибето се закачи близо час по късно.Заради тия ми опити загубих 2 куки(направо се разорих

Ако някой смята сега да тръгва към вълноломът да има предвид че няма да пускат с коли до долу.Ще спират до басеинът някъде, щяло да има "мероприятие" някакво.
Последно промяна от kuku на Сря Окт 07, 2009 5:23 am, променено общо 1 път.
Днес пристигнал някакъв голям пасажер, та за това сигурно няма да пускат със коли,обаче довечера към18.00 щял да отплава. Така казаха по радиото.
Минава-а-а-а, ивънредно големия-я-я кораб.
Видях го от Траката да си тръгва по живо по здраво.След 2-3 часа пак ще ги храня рибите.
.
Видях го от Траката да си тръгва по живо по здраво.След 2-3 часа пак ще ги храня рибите.

Снощи от 19ч до 21:30ч на Вълноломът за чернокоп със плувка, слабооо. Колегите вземаха някоя и друга риба . Нямаше ги баш -майсторите, които стоят до по-късно.
Давало предимно около 1-4 ч. посреднощ и то невинаги. Риба с характер.
Давало предимно около 1-4 ч. посреднощ и то невинаги. Риба с характер.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Снощи на вълнолома.Първи излет за сезона да пробвам малко една нова спининг сопа.Имам само един приличен чернокоп на воблер.Не видях друг да върти на спининг.Като цяло народ много,но редки риби.Най добрите имаха по около 15 чернокопа на плувка.Масово по 0-3.
По информация от колеги предната вечер дало по-добре и дори имало одтелни риби с размер към лефер-по 300-400 грама и добрите имали по към 25 риби.
По информация от колеги предната вечер дало по-добре и дори имало одтелни риби с размер към лефер-по 300-400 грама и добрите имали по към 25 риби.
Айде да ви подпаля малко чергата

ааааа рибите се увеличават май

ама и датите се увеличават

не съм ги сравнявал всичките но най голямата е 24см.
и всеки ще пита КЪДЕ отговора е нагорееееееееее от Варна
и без лодки че
няма да остане за нас плувкаджиите 

ааааа рибите се увеличават май

ама и датите се увеличават

не съм ги сравнявал всичките но най голямата е 24см.

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Ти си най dobria, признал сам те

-
- новобранец
Колеги, Моля да ми опишете как се прави такъма на плувка, за риболов на зъбатия?!? При нас по крайбрежието на Каварна никой не е хващал от брега лефундери на дъно, нито пък на плувка.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ivanpavlov написа: При нас по крайбрежието на Каварна никой не е хващал от брега лефундери на дъно, нито пък на плувка.

-
- научил се да хвърля
Днес на Траката към 18:30 хвърлях на потъваща бомбарда за зарган. Загран нямаше, но хванах този зъбатко. До сега не бях хващам толкова голям, кефа цена няма 

После мятах малко на блесна, до към 19:15, но нямаше нито кълване.

После мятах малко на блесна, до към 19:15, но нямаше нито кълване.
- Motorski
- ще става разбирач
някой ще ходи ли на нощен на вълнолома днес?

Ако знаеш как ми се ходи ама пустата работа