Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Какви нови секции бихте желали да има на сайта
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Какви нови секции бихте желали да има на сайта
Какви нови секции бихте желали да видите на сайта
:?: Очаквам предложения 

- Ribar
- ще става разбирач
аз лично не искам никакви (за сега) сайта е перфектен за момента ... е вярно все някога трябва да има новости , но мисля че за сега сайта е супер
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Знаеш ли fixxer, много би било удобно да има някаква карта на България, на която да са отбелязани водоемите. Всеки маркиран водоем да препраща към актуална информация за него: каква риба има, удобни места за риболов, ако е платен - каква е цената и.н.
Ако това с картата е много сложно - може само да се обособят водоемите по региони + горната информация.
Освен това не е лошо да има някаква обобщена информация за предлаганите на българския пазар риболовни принадлежности - смятам, че и самите представители на фирмите производители ще имат изгода от това, защото така ще се популяризират марките им, пък може и някоя друга отстъпка да направят за потребителите на nariba.com
.
Ако това с картата е много сложно - може само да се обособят водоемите по региони + горната информация.
Освен това не е лошо да има някаква обобщена информация за предлаганите на българския пазар риболовни принадлежности - смятам, че и самите представители на фирмите производители ще имат изгода от това, защото така ще се популяризират марките им, пък може и някоя друга отстъпка да направят за потребителите на nariba.com

Сетих се и още нещо, но не знам дали е възможно да се направи...
Да има някаква секция - нещо от типа ВНИМАНИЕ БРАКОНИЕРИ, но в която при написване на съобщение, съдържащо инфо за бракониерски набези, за лица - бракониери и др., то да се препраща автоматично към адрес на ИАРА, ако има работещ такъв.
Малко се порових в интернет и открих само тези: press@nafa-bg.org , office@nafa-bg.org
Не съм сигурен дали са актуални.
Да има някаква секция - нещо от типа ВНИМАНИЕ БРАКОНИЕРИ, но в която при написване на съобщение, съдържащо инфо за бракониерски набези, за лица - бракониери и др., то да се препраща автоматично към адрес на ИАРА, ако има работещ такъв.
Малко се порових в интернет и открих само тези: press@nafa-bg.org , office@nafa-bg.org
Не съм сигурен дали са актуални.
- Ribar
- ще става разбирач
да е това е добра идея ама май няма да стане лесно ... поне аз не се сещам как ще стане ... а относно предложението ти за карта на българия това вече го има но на нея има само къде каква риба има ...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Открихи сайта на ИАРА - http://www.nafa-bg.org/ + форума - http://forum.nafa-bg.org/
Можем директно и там да подаваме сигнали, но е по - удобно да си пишем на този сайт, а каквото трябва да отива в ИАРА
Можем директно и там да подаваме сигнали, но е по - удобно да си пишем на този сайт, а каквото трябва да отива в ИАРА

В графичен вид би било по-ефектно, разбира се, и по-мнемонично. Не е чак толкова трудно да се направи. Този въпрос обаче касае най-вече fixxer. В крайна сметка важно е на сайта да може да се получи такава информация. Дори и в текстови линкове да е, пак е полезна. Това прави сайта по-привлекателен и по-посещаван, което е добре за авторите му, и по-изчерпателен и полезен за посетителите му. Всички печелят.
Re: Какви нови секции бихте желали да има на сайта
Ste bade dobre,ako ima pove4e informaciq za vodoemite v stranata.
Tova s kartata e Chudesna ideia !!!!!
Az bih dopulnil samo che kato se otvori kartata moje da se otbeliazva i kakvo e vremeto v gradove okolo iazovirite i da moje da se vidi pognozata za 2-3 dena na pred (tva mislia che moje da se realizira)!
Sega i drugi se seshtam
Primerno klikash na na iazovir iskar, izliza tam info z ribite, vremeto za 2-3 dena na napred (moje da se vzeme ot prognozata za Samokov toi mai e nai blizo), razni udobni mestenca estestveno otbeliazani na kartata, snimki (ako ima) i linkove kum foruma sus "uspeshni izleti" (ako ima publikuvani) za tozi vodoem !
Vsichko tova mislia che moje da se realizira, samo che Fixxer she triabva da si poigrae dosta !!! E ako moje she pomagame s kvoto moje !
Are uspeh !
Az bih dopulnil samo che kato se otvori kartata moje da se otbeliazva i kakvo e vremeto v gradove okolo iazovirite i da moje da se vidi pognozata za 2-3 dena na pred (tva mislia che moje da se realizira)!
Sega i drugi se seshtam

Primerno klikash na na iazovir iskar, izliza tam info z ribite, vremeto za 2-3 dena na napred (moje da se vzeme ot prognozata za Samokov toi mai e nai blizo), razni udobni mestenca estestveno otbeliazani na kartata, snimki (ako ima) i linkove kum foruma sus "uspeshni izleti" (ako ima publikuvani) za tozi vodoem !
Vsichko tova mislia che moje da se realizira, samo che Fixxer she triabva da si poigrae dosta !!! E ako moje she pomagame s kvoto moje !
Are uspeh !
- Ribar
- ще става разбирач
та нали за това са приятелите
ако има проблем викай за помощ ние ще се одзовем бързо (предполагам):D