риба около софия

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

pepe

риба около софия

Мнение от pepe »

пичове някой да знае каде около софия калве,ама да не е на платено.
на каква стръв и какво ?
Pete Sampras

Мнение от Pete Sampras »

E to ot takiva kato tebe ne kalve nikade kadeto nee plateno........ti iskash hem dupe hem vazelin
Гост

Maslovo

Мнение от Гост »

Abe Biah na Maslovo, cial den sediahme, i nishto, mnogo skapan iazovir, prazen e a inache e s goliama reklama, ug imalo ribi po 5 i poveche kila.
slims
новобранец
новобранец

Мнение от slims »

Това е язовир под аренда,плащаш си въдицата и ако имаш късмет да хванеш шаран също си го плащаш по 4,50килото,има каракуда и червеноперка ,те не се плащат :wink: Наистина от 1 година е гола вода с голяма реклама
Бъди добър,прави добро
Ма съвсем нов...

Верно е...

Мнение от Ма съвсем нов... »

slims написа:Това е язовир под аренда,плащаш си въдицата и ако имаш късмет да хванеш шаран също си го плащаш по 4,50килото,има каракуда и червеноперка ,те не се плащат :wink: Наистина от 1 година е гола вода с голяма реклама
Последния път като ходих при близнаците /такива са собствениците/, тъпия СИГАНИН дет раздава квитанциите ме позиционира в плиткото пред бънгалото. Студ и бесен насрещен вятър. Зафвърлям червея срещу вятъра с движения от тениса....форхенд, бедхенд...ползвайки ламинарното течение на въздуха ниско над водата... :D
Щото било забранено на стената.../просто го мързи да гледа и да се взира в отсрещия браг.../ а там е завет най-малко и вятъра вместо да ми блъска в очите щеше да ми помага на едномеровата пръчица дет мяткам..../нали се сещате как се замята срещу вятъра с въдица 1.2 метра... :shock:
Та в момента в който успея да метна на 8-9 метра /с плувка и тежест 10 гр./ за около 40 секунди плувката се връща обратно при мен /не ловя на тежко/ а дълбочината е около 20 см..... А отсреща до стената гледам как парчета по 2-3 кила голи шарани си скачат над водата и си играят... :evil:
Стоях един час и се ометох....като намерих циганята да ми дадат поне квитанцията за 2-та лева...щото и това не рачиха да направят....
Да ги еба у собствениците.../да ми извините лошия френски в културния форум/. Това също е пример как не се прави бизнес...
Иначе плевелните си ги има...има един старец дето идва в 3-4 сутринта и си тръгва с по 5-6 кила от каракуди...Ама човека явно си знае кога кълве и кво да прави...Иначе има и добри голи шаранчета по 5-6 килца...ама аз не обичам шарани...То в същност най-си харесвам костура /там имаше преди 2 години като не беше платено...ама аз тогава не се бях запалил да ставам рибарин/.
Та...мнение от лаик...тъпо е. Особено като затвориха барчето дет по топлото времче можеш и биричка да цапнеш и да си вземеш изпържена рибка да занесеш в къщи...
:D ...
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Mnogo kolegi naposleduk kazvat, 4e na iazovir Iskur izlizalo mnogo kostur na pluvka i platika navitre i na duno. Za struv polzvat bial 4ervei, toren i tn.

8)
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Edin priatel be6e skoro na Bogorof i mi kaza, 4e 6tuka izlizala na duno na ribka ot vodoema. :o
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
Sladur
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Sladur »

az kum sofia ne sam idval otdavna po prichina che rabotia chak v harmanli no .. struva li si da se otide ??
Sladurkov s golemite sharani :)
kalistrat
новобранец
новобранец

Re: риба около софия

Мнение от kalistrat »

БРАТЛЕ,АКО ПИТАШ МЕН ИЗБЕРИ СИ ДРУГО ХОБИ.В ТАЗИ СКАПАНА СОФИА КАЛВЕ САМО НА МАГАЗИНА.ОТИДИ ПРИМЕРНО НА ,,АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ'' ЩЕ ГИ СКЪСАШ.АКО РЕШИШ ДА ХОДИШ МИ СЕ ОБАДИ!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”