Правила за писане

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Правила за писане

Мнение от GODzillata »

bisqo написа:....this's...
Te tFa ako moe6 da mi go proiznese6... :lol: :lol: :lol:
Daje i na ingiliski NE moe6 da pi6e6 weeeeee!!! :P :P
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Marco Polo написа:
nikola polizovski написа:Ходете по риба бре хора и ловете...
На теб, Никола, ШАПКА ТИ СВАЛЯМ, че пишеш на български по-добре от много други българи в този форум! :prayer:
Това бях го отбелязъл още миналата година,във връзка с диалектичните писания на Venci 72.

Защото на Никола разбирам всичко,макар че е Македонец,а като чета поста на Венци ми идваше да търся речник.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Чета поредната "вълнуваща" но не изненадваща тема и имам чувството , че някой насила тук е регистрирал някого щото да му образува непрекъснат тормоз било то поради неРазбираемото диалектно писане или неВидимите аватари или поради неЗнам си още какви "причини" :roll:
А мчи тъи ши да е;нал модераторите "ритнаха" СПАМ-темата :smt009 :smt030 :smt059 :smt102 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

GODzillata написа:
bisqo написа:....this's...
Te tFa ako moe6 da mi go proiznese6... :lol: :lol: :lol:
Daje i na ingiliski NE moe6 da pi6e6 weeeeee!!! :P :P
lol i'm speechless. now go and take a look in the dictionary
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
iveca
новобранец
новобранец

Мнение от iveca »

Който не му харесва да не чете.
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

И защо когато един млад колега пледира за запазването на книжовният език на който сме се учили всички(защото не ми се вярва кака Руска учителката разпределена от Добруджата за учителка в някое Родопско село да е преподавала на местният диалект),по-възрастни колеги скачат веднага и започват да го нападат.Че по същата логика ако пиша на диалекта който владеят моите родители и съм научил и от баба и дядо и Уикипедия няма да ви помогне.Призива на колегата е да бъдем толерантни към другите,защото това което ти знаеш не е задължително и другите да знаят камо ли да го налагаш.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

djokoriboloveca написа:И защо когато един млад колега пледира за запазването на книжовният език на който сме се учили всички(защото не ми се вярва кака Руска учителката разпределена от Добруджата за учителка в някое Родопско село да е преподавала на местният диалект),по-възрастни колеги скачат веднага и започват да го нападат.Че по същата логика ако пиша на диалекта който владеят моите родители и съм научил и от баба и дядо и Уикипедия няма да ви помогне.Призива на колегата е да бъдем толерантни към другите,защото това което ти знаеш не е задължително и другите да знаят камо ли да го налагаш.
Ми той "колегата" се осра като "кос на вишни" още с първия си пост в тази "тема"; после още един път... с неползванате на главни букви в постовете и то- тенденциозно и провокативно :idea: Айде.....(да не ползвам турцизъм) от тука :wink:
Изображение
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

tolio_pm написа: А мчи тъи ши да е;нал модераторите "ритнаха" СПАМ-темата :smt009 :smt030 :smt059 :smt102 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Е и?
Без тези теми риболовния форум умря така ли? 8) А може би всички тук са заради спама, кръмчата, водката(ракията) и се познават та дори са и приятели и заради това а? :wink:
Без лаф не може вярно е защото от дума на дума се "провокират" и много стойностни неща но и САМО с лаф-моабет не става! 8)
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

IDA написа:
djokoriboloveca написа:И защо когато един млад колега пледира за запазването на книжовният език на който сме се учили всички(защото не ми се вярва кака Руска учителката разпределена от Добруджата за учителка в някое Родопско село да е преподавала на местният диалект),по-възрастни колеги скачат веднага и започват да го нападат.Че по същата логика ако пиша на диалекта който владеят моите родители и съм научил и от баба и дядо и Уикипедия няма да ви помогне.Призива на колегата е да бъдем толерантни към другите,защото това което ти знаеш не е задължително и другите да знаят камо ли да го налагаш.
Ми той "колегата" се осра като "кос на вишни" още с първия си пост в тази "тема"; после още един път... с неползванате на главни букви в постовете и то- тенденциозно и провокативно :idea: Айде.....(да не ползвам турцизъм) от тука :wink:
Я по-леко . Мисля че много добре ме разбра какво пиша и без да ползвам главни букви. Вземи си смени памперса че не аз се осирам щом ще се обиждаме
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

bisqo написа: Я по-леко . Мисля че много добре ме разбра какво пиша и без да ползвам главни букви. Вземи си смени памперса че не аз се осирам щом ще се обиждаме
Ей, ся слизам до аптеката с памперсите; и чеп за зеле не става от тебе... поне не и на този етап :idea: :wink:

п.п. приключвам "участието" си в тази тема и се надявам това да е последния пост в нея :wink:
Изображение
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

те памперсите няма да са ти досатъчно.вземи и некое хапче че на тая възраст .... пък дали става нещо от мен не си ти човека който трябва да ме оценява . пък ако искаш да видиш дали ставам за чеп за зеле вземи ми прати УП-тата си да ти преизчисля песията.може да се заимаш с още некои лев за памперси. мен не ми пречи цяла нощ мога да си споря с теб.да не си го почвал
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Цъкнах сигнал до Администратора на САЙТА- да питам и там за памперсите; може да има и такава екстра във Форума :wink:
Изображение
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

хахахах що се оплакваш за неща които сам си започнал
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

:D :D :D Тия момчаци требва да сменат дрогата :lol:
Нито съм в литературен форум ,нито имам претенции,че приказвам правилно,а и ИЧ ми не е през у.я :lol: .
Че пишем БаражО,че пишем рЯката......абе че пишем как си искам и не моа некви дрислйовци да ме дават наклон на....,нито па на който и да е друг.
Венци пише,както приказва,но това не му пречи да е навероятен пич. И показвакак се ловат риби.....шматкиии,фанете и вие по некоя риба а ни са занимавайте с глупости.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

no comment
Изображение
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”