Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за яз.Душанци
Модератор: sapuna
Инфо за яз.Душанци
Здравейте колеги и колежки
Последно време се ме чопли въпроса какво е дереджето на този красив язовир?Та ще съм благодарен на някаква информация!Мерси предварително на отзовалите се и наслука 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за яз.Душанци
От вчера последно инфо - 1 метър вълни и една изхвърчала палатка на мой приятел! Едвам се е измъкнал от бурята!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Този сезон обикновенно мирните риби вече не са активни но хищника е в стихията си. Тъ че осигури си рибета и искуствени примамки. И търси скупчвания на малките рибки, под тях винаги има големи изненади! Успех.
и хишника не бара някое костурче само може да се излъжеdako71 написа:Този сезон обикновенно мирните риби вече не са активни но хищника е в стихията си. Тъ че осигури си рибета и искуствени примамки. И търси скупчвания на малките рибки, под тях винаги има големи изненади! Успех.
Мерси момци за отзивите по натам ще да се ходи там 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Събота бях там. Десетина костурчета за цял ден.
The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural 

-
- учете се от него
Мнооо каръшко там бре
Бай Иван и кака му, щели да ме водят "на лед" зимата; ще ми водят "бачовия", аз на лед и на лодка от която не се пикае прав, не се качвам

IDA написа:Мнооо каръшко там бре![]()
Бай Иван и кака му, щели да ме водят "на лед" зимата; ще ми водят "бачовия", аз на лед и на лодка от която не се пикае прав, не се качвам
![]()