Каде за Шаран през зимата

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Каде за Шаран през зимата

Мнение от boiskito2000 »

Здравейте колеги шаранджии нека тук в тази тема всеки един от нас да сподели,каде е ходил през зимата за шаран,от кой водоем е най-доволен на какво сте хващали стръв тактика и така на татък.Този вид риболов е по малко активен през зимата и нека всеки има нещо като ориентир ако иска да ходи да преборва този така желан"шарко".
За теца всички знаем че е вазможно и през зимата но мисля че има и доста други водоеми на които може човек да опита своя късмет.Благодаря предварително и знам че има хора с богата опит които имат какво да споделят за да можем всички да ходим целогодишно за риба а не само да пием вино цяла зима макар че и без него не може
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Каде за Шаран през зимата

Мнение от stamicha »

зравейте колеги! и аз бих се радвал да споделите инфо къде може дасе отиде зимата за шарко .нов съм но съм страшно запален по шарана.водихаме скоро близо до ГУРКОВО с.КОНАРЕ излизало хубав шаран.отидохме доста седяхме ,минаха мастни и споделиха,че към края на миналия месец сая били с ток :axe: даги хванеш, че намясто даму пусна тока у ...... това неса хора бе.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Re: Каде за Шаран през зимата

Мнение от pachosz »

stamicha написа:.... близо до ГУРКОВО с.КОНАРЕ излизало хубав шаран...
Че то има ли вече вода на тоя микроязовир? Аз си мислех, че последния хубав шаран го хванахме преди 2 години- 6 килограмов хубавец беше :roll: Иначе преди време излизаха хубави и МНОГО костури там, но водата толкова прогресивно падаше, мислех че вече е пресъхнал :D
А за шаран зимата - по топлите на ТЕЦ-овете, където няма сезон рибата, другаде не знам.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”