Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Купувам мач..
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Купувам мач..
Колеги ,купувам не-карбонов мач на три части,3.90мт.Моля ако някой иска да се оттърве от старият си такъв да пише тук или на лични.Благодаря предварително.
Re: Купувам мач..
Колега отиди до МЕТРО там има такива мачове на ДАМ цената беше около 25 лв 

Ако си мераклия за нещо хубаво имам една Тика Уинър Графит на 4.20 неизползвана.Пиши едно ЛС ако искаш да се разберем за цена,защото в момента продавам всичкото плувкарско оборудване. 

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
-
- разбира нещата
акция????? цена???????icko написа:Ако си мераклия за нещо хубаво имам една Тика Уинър Графит на 4.20 неизползвана.Пиши едно ЛС ако искаш да се разберем за цена,защото в момента продавам всичкото плувкарско оборудване.
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- учете се от него
ExTaZzY написа:Извинявам се за спама амаСефте чувам за тъкова нещоvanvan написа:....не-карбонов мач на три части,3.90мт...
Разгледай ми галерията, там има тъкъф;подробности ето тук(стига да можеш да си увеличиш снимките в темата):
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25796
Що го чоплите човека за "некарбоновия" мач ; много добре си знае за какво го купува, както и аз много добре си знаех защо купувам тъкъв (преди 10 години); втора ръка, за 50 лева, от буля Минчовица; стария магазин на Минчо точно срещу входа на гробището в Пловдив

-
- научил се да хвърля
Мерси IDA
-
- учете се от него
Виж наистина на ДАМ, със сигурност и в момента произвеждат такива; БАЛЗЕР също ги произвеждаха. Три коленни(3.90), сикови водачи, тегло 300гр (в т.ч. и мойто Трабуко), абсолютни параболици- можеш да събереш върха с дръжката, акция 5-15, ползвам го за лошо време и за шарани по платени гьолове(когато са на дистанция)vanvan написа:Мерси IDA

-
- научил се да хвърля
Точно за това ми трябва и на мен,лошо време,платени гольове със много жици отгоре.Мерси пак IDA.
- CATCH & RELEASE
- новобранец
В МЕТРО на Цариградско действително имаше нещо такова, но днес бях там по друг повод и цялото рафтче с рибарските работи го няма... Явно са го разкарали 

Хвани/пусни! Мъртва риба има в магазина.
-
- научил се да хвърля
Значи остава МЕТРО преди Божурище,мерси.
-
- учете се от него
vanvan написа:Значи остава МЕТРО преди Божурище,мерси.
Ето за този модел става дума:
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6624

-
- научил се да хвърля
Е за това и аз си мислех.
- CATCH & RELEASE
- новобранец
Май точно това беше, аз пак ще ходя до там и ще ги питам каква е съдбата на тези стоки, ако просто са ги поприбрали, но могат да се купуват още ще информирам веднага!
-
- учете се от него
Със сигурност са точно това, щото няма друго
Има и модел 3.60, но не знам дали въобще е внасян от Орозов. Сега погледнах че водачите са А/О, което е все същото. Мача е малко "лигав", но пък за сметка на това много здрав и влачи едри шарани "на буксир", без много-много да се ползват аванси и подобни екстри... 

- CATCH & RELEASE
- новобранец
Идвам от МЕТРО на Цариградско-рибарските стоки са върнати на доставчика и ще се появят отново напролет... Основно бяха неща на Серт и ДАМ, аз говорих с началника на отдела, който ми каза това и го питах на кого са ги върнали и не е на ОРОЗОВ ами май на вносител на СЕРТ, който май е БЕНТ.... С две думи-звънни на БЕНТ и на ОРОЗОВ да видиш кой работи с МЕТРО и дали имат върнато от МЕТРО това което ти трябва. Що трябва да е просто като може да е сложно