зарган
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
batmilen написа:А на мен се присмиваше Дъртия Пръцльо , че си слагам рибите на капака на колата...![]()
![]()
![]()
![]()

зер тъй ши ми "обърнеш внимание"

Скоро и аз ги почвам тия риби ... морето нещо не ще да дава и ще почвам 1ви клас в сладките водиLocal написа:.....бях за щуки и пъстърви по моя край ...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
снощи му напраих строга бележка....да не те повтаря...а той : не та не, копието по добро от Оргинала бе..batmilen написа:А на мен се присмиваше Дъртия Пръцльо , че си слагам рибите на капака на колата...![]()
![]()
![]()
![]()

ма забравя че ти дари поставката накрая...

знам ли ? пожелавам му другия път да са повечко зизитата и да стигнат да напрай емблемата от тях

Господ може всичко чада мой !
Скоро и аз ги почвам тия риби ... морето нещо не ще да дава и ще почвам 1ви клас в сладките водиLocal написа:.....бях за щуки и пъстърви по моя край ...

Предател...видя у гьолу малко риба и налетя като варненски гларус на балконска наденица... кат ще се учиш...да те запиша в подготвителната група при Локалчо...хахаха...

Локи е майстор в предаванети и продаването на уроци..

Последно промяна от batmilen на Пон Ное 20, 2006 11:08 am, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
АМИН СЛАВА БОГУ...вкарваш го вече в час шефе !!! Осъзнай грешника и му покажи вернио пътbatmilen написа:Скоро и аз ги почвам тия риби ... морето нещо не ще да дава и ще почвам 1ви клас в сладките води

като си готов кажи...аре след няколко дни щуката ще лудне хептем...да си готов за кратко посещение към мен...
да видиш как им пукам жлъчните мехурчета на рибоците !
..ейййй.....разгеле ша го приобщим грешника в истинския риболов !
Англелогласний....чакам те да ти кажа...."събрахме се" с дядова усуканица и едни глигански мръвчици ...да видиш сине и гората кво дава...не само водата !!!
-
- сериозен играч
Сине...има притча и тайнство на превръщането
Чуй я сега...:
палим свещица вощеница и моля Господу горещо три пъти :
ГУДИ ГУДИ....риба буди
после прекаждам и препръсквам със светено винце и...
кат погледнеш всичко е наред ! остава да се прекръстиш и да седнеш да плюскаш мехлюзино !
е тва е тайнството сине
p.s. моля неправете това у дома си !!!...води до пристрастяване !!!

Чуй я сега...:
ГУДИ ГУДИ....риба буди

кат погледнеш всичко е наред ! остава да се прекръстиш и да седнеш да плюскаш мехлюзино !
е тва е тайнството сине

-
- сериозен играч
ГЪДИ ГЪДИ ....дърти попски мъди...отец Ми Го Нафърфорий написа:Сине...има притча и тайнство на превръщането
Чуй я сега...:
ГУДИ ГУДИ....риба буди![]()
![]()
![]()
е тва е тайнството сине
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

професор Вучков ти требе на тебе...да те разпне в "Размисли и мисли"!....хахахаха...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...чи ма настъпи по мазоооолаааааLocal написа:Както е тръгнало направо Дурума да ни забира от север от като тръгне от Варна къмто Ивайловград и да направим един тематичен риболов на щука![]()
![]()

отеца ма'издаде ... квото мий на душата .... изпя ма

Дааваай газ...зааа Бууургас

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!