Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
- Mitaka1
- научил се да хвърля
katri
Ако питаш мен коя е първата сепарация тя наистина е първата ,ако идваш от Пд. и преди моста завиеш в дясно.
А за платената дупка се ходи след моста в дясно през стопанския двор и тя е в нищото!Няма огради и къщи кадето се плаща-отиваш харесваш си място хвърляш си и по някое време пристига с гръм и трясък един Москвич взимат ти 6лв /шофьра/пожелава ти НАСЛУКА и пак изчезва!
Това беше миналата година за тази незнам още дали съществува ,но аз имам път натам и ще проверя !
Надявах се някои преди мен да е проверил и да сподели но уви!
Ако питаш мен коя е първата сепарация тя наистина е първата ,ако идваш от Пд. и преди моста завиеш в дясно.
А за платената дупка се ходи след моста в дясно през стопанския двор и тя е в нищото!Няма огради и къщи кадето се плаща-отиваш харесваш си място хвърляш си и по някое време пристига с гръм и трясък един Москвич взимат ти 6лв /шофьра/пожелава ти НАСЛУКА и пак изчезва!

Това беше миналата година за тази незнам още дали съществува ,но аз имам път натам и ще проверя !

Надявах се някои преди мен да е проверил и да сподели но уви!
-
- фен клуб-скобар
Щука
В неделя ще ходя до Пловдив и мисля да ходя някъде за щука.И разглеждайки тази тема ,с толкова много мнения ,аз останах без мнение
.Кажете нещо конкретно.От много информация сега не знам къде да ходя .На Труд ли?
На Раковски ли?
На Оризово ли?
Или да взема да ходя на Марица на 6 километър. 

за платената на Ръжево
Митак 1 ,
На тази дупка съм ходил години наред и ..винаги много доволен/споменавам за спинингов риболов -работя с блесни,воблери и силикони-предимно щука,въпреки,че имаше и сом/,Вероятно се усещаш,че говоря за мин.време,защото юни месец дупката,беше почти празна.
Стряма е под канала,който пълни дупката.Собсвениците се опитали да дълбаят,но са се отказали/канала е доста дълъг.Оттогава не съм ходил,защото ми е тъжно за този водоем.Споменавам за информация-но не съм сигурен дали не са си довършили започнатото и дупката да е отново "супер".Успехи!!
На тази дупка съм ходил години наред и ..винаги много доволен/споменавам за спинингов риболов -работя с блесни,воблери и силикони-предимно щука,въпреки,че имаше и сом/,Вероятно се усещаш,че говоря за мин.време,защото юни месец дупката,беше почти празна.
Стряма е под канала,който пълни дупката.Собсвениците се опитали да дълбаят,но са се отказали/канала е доста дълъг.Оттогава не съм ходил,защото ми е тъжно за този водоем.Споменавам за информация-но не съм сигурен дали не са си довършили започнатото и дупката да е отново "супер".Успехи!!
-
- разбира нещата
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нищо ново, колега тази година на Марица само валат след валат за щука - 6 последователни валата,къде ли не ходих.Тази неделя записах още един валат на Г. Махала-дупката, добре поне че времето беше супер целия ден-газих с големите ботуши из катакомбите,та малко се намокрих:)
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
записах и аз валат в събота 25.11 на дупките на Д. Махала
за 3 часа на спининг на голамата дупка без удар
направи ми впечатление че на тапа извади един колега 2 риби на отсрещния бряг
едната около кило другата по-малка
26.11 Марица за цял ден мятане на воблери блесни и всякакви други железарии едно щукле около 0.8 кг. удари чак 16.30 преди да се стъмни
ама мисля че им хванах цаката и смятам на края на седмицата да се представя по-добре
за 3 часа на спининг на голамата дупка без удар
направи ми впечатление че на тапа извади един колега 2 риби на отсрещния бряг
едната около кило другата по-малка
26.11 Марица за цял ден мятане на воблери блесни и всякакви други железарии едно щукле около 0.8 кг. удари чак 16.30 преди да се стъмни
ама мисля че им хванах цаката и смятам на края на седмицата да се представя по-добре

Здрасти и от мене
Значи в неделя /26.10/ за щука на дупките на Песнопой.
Положението с голямата дупка-трагично!!
Стрямя е вдигнала нивото си и минава през дупката и тя прилича на река.Ловихме на едната от малките дупки /цялята зеленясала/.
Краен резултат-два удара и една щука около килограм.
Двама колеги от Карлово на другата малка дупка-греяна ракия+една
400 грамова щукичка и едно късане-но не е била голяма а кордата и минала през устата.
Това е положението за там.
Значи в неделя /26.10/ за щука на дупките на Песнопой.
Положението с голямата дупка-трагично!!
Стрямя е вдигнала нивото си и минава през дупката и тя прилича на река.Ловихме на едната от малките дупки /цялята зеленясала/.
Краен резултат-два удара и една щука около килограм.

Двама колеги от Карлово на другата малка дупка-греяна ракия+една
400 грамова щукичка и едно късане-но не е била голяма а кордата и минала през устата.
Това е положението за там.