Хайвер на прах от риба тон

Модератор: Paublo_Eskobar

petar_sabev
новобранец
новобранец
Мнения: 79
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 9:23 pm
Местоположение: Plovdiv

Хайвер на прах от риба тон

Мнение от petar_sabev »

Колеги,днес ми се отвори възможност да посетя магазин Авантакис и попаднах на на въпросното нещо.Ако не се лъжа се използва като като подправка за паста,съдържа само хайвер на прах и сол.На аромат е като храна за рибки.Ако някой разбира италалски може да погледне на callipo.com да види как изглежда.Има и две бурканчета с хайвер в зехтин ,предполагам, че той може да даде резултати като стръв.Та въпроса ми е има ли смисъл да добавям от този който е на прах в захранката за марица,като основната риба която вече се търси са скобар и карабалък или да го пазя за затворени водоеми.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1250
Регистриран на: Нед Мар 13, 2005 10:50 am
Местоположение: 42°44`42.65"N / 23°16`44.21"E
Обратна връзка:

Re: Хайвер на прах от риба тон

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Този на прах ,го метай в ряката, а онзи в зехтина го дай тука http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15142 !щото е забранено за стръв!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1646
Регистриран на: Съб Юни 09, 2007 9:15 pm
Местоположение: СОФИЯ-Кристиян Атанасов

Re: Хайвер на прах от риба тон

Мнение от CERRUTI »

Пъстървата лапа хайвер.....ама скобара нещо ме съмнява ,,, :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”