Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде около Монтана има щука????
Модератор: sapuna
Каде около Монтана има щука????
Колеги, интересува ме каде около Монтана има щука? И дали в язовир Огоста (язовирът над града) има? Ще съм много благодарен ако ниякой може да ми даде инфо!!
- ceno cenov
- разбира нещата
Благодаря за инфото nakamura
Но имам още един въпрос към теб...Ти хваштал ли си на яз. Огоста виждал си да хващат или просто си чувал че има щука. Питам ги тия неща за да разбера инфо от първа ръка. Ако си хващал и ми казваш, че има ще съм супер доволен от информацията.
А също мерси за инфото за Урсоия.
Но имам още един въпрос към теб...Ти хваштал ли си на яз. Огоста виждал си да хващат или просто си чувал че има щука. Питам ги тия неща за да разбера инфо от първа ръка. Ако си хващал и ми казваш, че има ще съм супер доволен от информацията.
А също мерси за инфото за Урсоия.
Из каналите на ОРСОЯ, на 13 км от Лом по посока Видин, щуката е силно намаляла, особено по-едрата. Най-често се ловят екземпляри по 1-1.5 кг. Е, появяват се и по-едрички, но мнооооого нарядко.
Непосредствено до АЕЦ - Козлодуй има старо корито на река Огоста. Минава се през с. Хърлец, около археологическите разкопки. Коритото е частно, но ако заплатите такса няма проблеми. Ловят се екземпляри и до 6-7 кг.
Непосредствено до АЕЦ - Козлодуй има старо корито на река Огоста. Минава се през с. Хърлец, около археологическите разкопки. Коритото е частно, но ако заплатите такса няма проблеми. Ловят се екземпляри и до 6-7 кг.
-
- сериозен играч
има над Лом точно на помпената станция на Дунава...някой местен да те заведе...има залив долу...излизаха 5 чки и 6 чки...ама сега наскоро незнам ???
има и на гара Орешец...
и в яз.Скомля а и на бая други места
късмет
а на яз. Огоста има над Расника към Живовското в ляво има огромен залив със заляти дървета...в него вътре...не в самия язовир...то пак е язовира де...казвам не в голата част...там съм вадил една 3ка но бе отдавна...скоро инфо нямам...но ти трябва лодка...стария път асфалтовия къде влиза във водата над Расника знаеш ли го ??? от него влизаш и отсреща е залива малко по нагоре...ще го намериш...
късмет
има и на гара Орешец...

късмет
а на яз. Огоста има над Расника към Живовското в ляво има огромен залив със заляти дървета...в него вътре...не в самия язовир...то пак е язовира де...казвам не в голата част...там съм вадил една 3ка но бе отдавна...скоро инфо нямам...но ти трябва лодка...стария път асфалтовия къде влиза във водата над Расника знаеш ли го ??? от него влизаш и отсреща е залива малко по нагоре...ще го намериш...

късмет
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч