Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

С Михалич и компания на Перла...
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе знам че не си цицлия... ама по ще имам очи да го яхна пак като донеса малко в ТУБАТА....отец Ми Го Нафърфорий написа:...хахахахах....купон да става Митак...дано ти е харесало ! А колкото до бензина...абе докато мога сипвам...![]()
![]()
после си ти и нема да е

Е..ееее....е човече !!! страхотна машина имаш - така както се кефих не бих посмял на никой сухоземен мотор - това твоето е Воден Байк направо - ама има и друго - на Море не е толкова "равно" а на язовира се чувствам по сигурен с високата скорост - страшен кеф е !!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...е дур дееее...'се да са изцепиш на'опаки ... какво толкова като ми се кара. Освен т'ва се кара денем по пладне щото после може да сме напред с \_/\_/\_/batmilen написа:...и някой "далян" с повечко стоманени въженца...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
ей сеа вденах що е такаbatmilen написа:...хапнали, пийнали....после се качили на лодчици или водни колелета....и останали без глави

Дорумий благопомазан слушай : батиту за туй не сяда в лодка а се облизва като котакар пред канче с млекце на Коракя
и ще питаш...за главите ли

я си спомни батито какво се изказа....канонада от олова по главите на бедните колеги на ДЕЛИ...господ да ги поживи и запази от оловцата на тия къде ги мързи да си купят и да влачат лодки на ремаркенца ма да завиждат на чуждия улов са номер едно , ма не е имало некой халипав като мене да извади помпата вместо с 13 /0 с бертолетова сол и на Коракя на скалите щеше да стане консервен завод...па как боли и сърби не е истина!

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баткаааа...тиезь рибички много хилавички, бре... ши стигнат ли 'ко дода да ги пуснем пак да си "плуват" в едно вино ... само трябва да ка'иш марката
...п.с. може и Жорето да залъжа ... дан му стане нещо, оти е момченце и ши е много готин кат 'фърли расото и са разтанцува

...п.с. може и Жорето да залъжа ... дан му стане нещо, оти е момченце и ши е много готин кат 'фърли расото и са разтанцува