С Михалич и компания на Перла...

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Урочасаме прокълнатия ПОП...мори ме една настинка , ама дано се оправя за уйкенда... :wink: Ни ми е сладка лулата....ни винце мога да пийна... :wink:

да му се връща на Напърпорчо...два ката...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

отец Ми Го Нафърфорий написа:...хахахахах....купон да става Митак...дано ти е харесало ! А колкото до бензина...абе докато мога сипвам... :lol: :lol: :lol: после си ти и нема да е
Абе знам че не си цицлия... ама по ще имам очи да го яхна пак като донеса малко в ТУБАТА.... :wink:
Е..ееее....е човече !!! страхотна машина имаш - така както се кефих не бих посмял на никой сухоземен мотор - това твоето е Воден Байк направо - ама има и друго - на Море не е толкова "равно" а на язовира се чувствам по сигурен с високата скорост - страшен кеф е !!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Пък и ако има и някой "далян" с повечко стоманени въженца... :wink: може да няма кой да ти прибере тубата....хахаха...

Напърпорения...поп на моторетка/водна/.... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...и някой "далян" с повечко стоманени въженца...
...е дур дееее...'се да са изцепиш на'опаки ... какво толкова като ми се кара. Освен т'ва се кара денем по пладне щото после може да сме напред с \_/\_/\_/ :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Доколкото си спомням тия инциденти са често явление у варненския залив...хапнали, пийнали....после се качили на лодчици или водни колелета....и останали без глави....черен хумор ама си е така...катаджий да проверяват за алкохол в морето няма... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

пепел ти на устат врачке..... :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

batmilen написа:...хапнали, пийнали....после се качили на лодчици или водни колелета....и останали без глави
ей сеа вденах що е така :idea: :idea: :idea:

Дорумий благопомазан слушай : батиту за туй не сяда в лодка а се облизва като котакар пред канче с млекце на Коракя

и ще питаш...за главите ли :idea: ??? ами простичко е :idea: :idea:

я си спомни батито какво се изказа....канонада от олова по главите на бедните колеги на ДЕЛИ...господ да ги поживи и запази от оловцата на тия къде ги мързи да си купят и да влачат лодки на ремаркенца ма да завиждат на чуждия улов са номер едно , ма не е имало некой халипав като мене да извади помпата вместо с 13 /0 с бертолетова сол и на Коракя на скалите щеше да стане консервен завод...па как боли и сърби не е истина!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Требе да ходите с канута като индианци за риба.... :wink:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Баткаааа...тиезь рибички много хилавички, бре... ши стигнат ли 'ко дода да ги пуснем пак да си "плуват" в едно вино ... само трябва да ка'иш марката :roll:

...п.с. може и Жорето да залъжа ... дан му стане нещо, оти е момченце и ши е много готин кат 'фърли расото и са разтанцува :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”