Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СНИМАНЕ - ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
Модератор: nkolev66
Re: СНИМАНЕ - ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
чак сега видях тази тема, ня бях влизал от седмица във форума.
Всеки си мисли че бокса е най-трудната част, но практиката показва че изборът на камера е най-важен. Много филмчета изгледах в нета преди да реша каква камера да купя и най-накрая избрах панасоник TZ5 - изборът на туриста. Идеален фамилен фотоапарат който прави много добри снимки благодарение на 10х оптичния си зум и най-главното му предимство е че прави HD 720р филми.
Сега TZ5 е навсякъде на промоция, защото излезе новия модел TZ7.
Бокса го купих от ebay. Там от време на време се появяват много добри оферти на ползвани и нови боксове. Моя е нов, продавача беше написал "подарък за рожден ден но не за моя фотоапарат" и айде на 1/3 цена.
Този модел камера е възможно най-евтиния вариант който дава добро качество при подводното видео. От него надолу каквото и да купите само ще се ядосвате на качеството.
Това е моето мнение, дано съм бил полезен.
Всеки си мисли че бокса е най-трудната част, но практиката показва че изборът на камера е най-важен. Много филмчета изгледах в нета преди да реша каква камера да купя и най-накрая избрах панасоник TZ5 - изборът на туриста. Идеален фамилен фотоапарат който прави много добри снимки благодарение на 10х оптичния си зум и най-главното му предимство е че прави HD 720р филми.
Сега TZ5 е навсякъде на промоция, защото излезе новия модел TZ7.
Бокса го купих от ebay. Там от време на време се появяват много добри оферти на ползвани и нови боксове. Моя е нов, продавача беше написал "подарък за рожден ден но не за моя фотоапарат" и айде на 1/3 цена.
Този модел камера е възможно най-евтиния вариант който дава добро качество при подводното видео. От него надолу каквото и да купите само ще се ядосвате на качеството.
Това е моето мнение, дано съм бил полезен.
- Jack Daniels
- разбира нещата
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Спиар гледал съм клипчетата ти и наистина са с страхотно качество, поздравления за което
, но аз имам три камери които са с много добри показатели с изключение на минито които възнамерчвам да пробвам защтото просто не искам да купувам ощте. Ще чакаме нови клипове от теб на слука

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Ето още едно клипче от последния уикенд:
http://vimeo.com/7266937
Няма големи риби, тези ги ударих на излизане за да има какво да вечеряме. Има 2 субтитъра отнасящи се до другия форум затова не го пуснах и тук, но щом ви харесва качеството, заповядайте
http://vimeo.com/7266937
Няма големи риби, тези ги ударих на излизане за да има какво да вечеряме. Има 2 субтитъра отнасящи се до другия форум затова не го пуснах и тук, но щом ви харесва качеството, заповядайте

-
- научил се да хвърля
Браво! Много са добри!
Любопитно ми е как изглежда и как си я закрепил за харпуна?
Можеш ли да пуснеш някоя снимчица на инвентара?
PS
Видимост за zoom 10+
...
Любопитно ми е как изглежда и как си я закрепил за харпуна?
Можеш ли да пуснеш някоя снимчица на инвентара?
PS
Видимост за zoom 10+

Колега влез във форума на спеарфиш там Спеар е показал всичко от което се интерисуваш. 

ето това е темата където съм показал всичко
http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... p?35644.10
http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... p?35644.10
-
- научил се да хвърля
Ясноо...
Идеята си я бива, а филмчетата същоо
Лесно ли зареждаш?
ПС
И аз благодаря за съветите

Идеята си я бива, а филмчетата същоо

Лесно ли зареждаш?
ПС
И аз благодаря за съветите

докато бокса е прикачен към харпуна не мога да заредя. Аз затова го направих така да се откача, закачам го някъде по мен, зареждам и пак го закачам към харпуна - тотал 9 мин 

-
- научил се да хвърля
Мммм... Девет -девет
Може би така е по-добре... Аз все пробвам 2 дини под една мишница и накрая патя.
Моят харпун е 75см май. Ще го мисля, но сега като знам тази подробност няма да ме е яд ако губя време за по-голяма безопасност на техниката.

Може би така е по-добре... Аз все пробвам 2 дини под една мишница и накрая патя.
Моят харпун е 75см май. Ще го мисля, но сега като знам тази подробност няма да ме е яд ако губя време за по-голяма безопасност на техниката.

пак ще трябва да влизам като партизанин в Спиърфиш 

-
- ще става разбирач
Т'ва сериозно ли е за 9 -те(девет) минутиspear написа:докато бокса е прикачен към харпуна не мога да заредя. Аз затова го направих така да се откача, закачам го някъде по мен, зареждам и пак го закачам към харпуна - тотал 9 мин

Някакви части губиш и се гмуркаш да ги търсиш ли ?

Явно рядко стреляш, в смисъл - залагаш на сигурно.
То с тия камери стана като оня колега с 20-ките ластици:
един колега написа:с тия 20ки голема мъка, шубе ме е да стрелям ,че после трябва да се зарежда
е в тези 9 мин влиза и обработката на рибата. Аз и рядко стрелям. На гмуркане от 3-5 часа понякога имам 2 изстрела понякога 4-5 максимум. Целта ми никога не е била да събера много риба, вземам само толкова колкото ще изядем.
-
- научил се да хвърля
ЕВАЛАТА за този принцип!
Значи не съм сам.

Значи не съм сам.