Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мини щукички-ЧЕТАЛКА
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Мини щукички-ЧЕТАЛКА
Колеги за мангалите е ясно ама и българите са такива(не всички),но ги има.Този язовир го посещавам поне от пет години минимум ама наплив като тази година никога не е имало.И българи и мангали и немци даже всички взимат каквото хванат,а то е писалки.Един ден се бях заканил да се обаждам на
112ама тогава никои нищо не хвана за жалост.
П.п Другия път се обаждам дано имам късмет да има "рибари".
112ама тогава никои нищо не хвана за жалост.
П.п Другия път се обаждам дано имам късмет да има "рибари".
-
- научил се да хвърля
Re: Мини щукички-ЧЕТАЛКА
не са само циганите които вземат малките щучки- един дятка я хвърляше в храстите зад гърбъ си ЗАЩОТО щяла да му унищожи каракудата и уклеа . Един пък щял да гледа мач и му трябвало мезе та дошъл от стара загора до читалката за да си го набави-ако беше отишъл да си купи един шаран от магазина сигурно по-евтино щеше да му излезе ама нали сме скъпи на триците пък евтини на брашното.Инее само до читалка. Имаше един скътан гъол в ТЕЦА - даваше добри щуки -все едри . Преди две седмици са ходили някакви със лодка и сега и жаби няма в гъола не риба да има.НЕ ЗНАМ ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА БРАКОНЕРСТВО и какви мерки трябва да се взимат но от цялата работа страдаме само ние.Много пъти съм ходил по други водоеми и съм оставал разочарован и съм се зарекъл освен на Теца другаде да не хода. ОХРАНАТА там ми харесва - момчетата хубаво удрят когато се налага.А и там бракониери досега не съм видял.