Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Слабо представяне 2 /Реванш с-у Шараните!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Слабо представяне 2 /Реванш с-у Шараните!
Мдаа пак слабо пак нищо от наша страна...............
Дойде петък мислихме мислихме и къде къде айде при бай Героги на прочутия водоем с.Куртово.
Тръгнахме от града в 6 и 10,на въпросния водоем бяхме в 6 и 35 около 7 часът вече фидера бе във водата.
Изстреляхме по някоя друга топка захранка и нямаше и 10 мин и вече първия шарко беше потопен в живарника.
И от там като се почна една серия стигнах до 5 и от там ми одряза всичко хубаво ама колегите с който бяхме дошли взеха да вадят по някоя друга риба и спря,за мен това беше един вид мотивация да започна да правя нещо за да уловя някоя друга сносна риба защото срама е голям когато начинаещи хващат риба а ти не успяваш.
Вадя Аз от едно скътано кътче един пакет Van De Yende Big Fish поръсвам си обилно подхранката,като слагам една лека добавка на Senas. Пълня кошницата мятам, един два пъти, на третия вече имах почукване - резултата изтървана риба.
Слад тези подобрения по захранката се започна една серия която ще помня можеби цял живот.До обед в живарника имах 15 шарана от който 3-4 по над 3-4 кг,хора които ядосах или просто им оплакнах очите решиха да дойдат при мен да си вземат по някоя друга риба,около 13 ч дадох 5 шарана на колеги който дойдоха на куб и си избираха буквално като на бит пазар
От този момент нататък започнахме да слушаме по водоема само едно или " ИИииии... тоя пак хвана ...!" или "Ба*ти пича на къкво ги лови" След голяма доза завист срещу нас се повиха банда Федерости,който се опитваха да ми отцепят рибата кято бях си събрал на петното но уви,Жалките им опити да хванат риба на моето петно бяха сведени до 3-4 рибиа хранилките ни падаха буквално на едно място.
За мен риболова премина доста добре.Отплеснах се доста и забравих да спомена,че този път бате Боре се отчете доста добре със един добър шарко и 9 по-малки,но все пак все още освоява този бстящ метод - Фидера.
А аз като за класиране бях с рекордните 26 броя,като поради моя грешка останах с - 2 пакета куки
Абе Аз къкво ли ви занимавам айде гледайте си.........
..............Снимките
Снимали сме края само на риболова
Последната извадена риба предоставих честа на батеборе да седне на майсторския стол да види Аджеба оти съм ги ловил толкоз

Ето го и бате боре с неговите риби и един от най-палавите шарковци

Е да ама рекордиора си е рекордиор и този път отново се отличи от мен единствено и само с един шарко с завидни размери

Нправих му една две снимки и викам айде ся да вадя и аз "Теления " и къкво да видим

Викам му Аз яла баце ме снимай малко до тая гледка да си я спомням години навред и като един професионалист застанал зад обектива на професионален журналист застанах там нейде
Кой каза,че едно звено на моя живарник е много риба незнам ама е бил прав

Решихме да почваме да ги преместваме в двете кофи да се снимам с тях да да ама напълнихме една напълнихме две викам дай още стигнахме до 4-ри кофи

Хванахме един "Професионален фотограф да снима и се сбрахме с Борето и викам давай сега да приличаме и ние малко на профита
И както вика един виден риболовец "Епо доволно ги накецахме"

Айде поздрави от мен за всички вас с "Онзи" поздрав който кара шараните да си бият перките

Аа да спомена бай Георги е пуснал пастърва в каналеца и взима доста доволно,фредихме се да си фанем по някоя друга пастърва по около 22 - 23 см са не са големи ама са хубавки
БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ !
Дойде петък мислихме мислихме и къде къде айде при бай Героги на прочутия водоем с.Куртово.
Тръгнахме от града в 6 и 10,на въпросния водоем бяхме в 6 и 35 около 7 часът вече фидера бе във водата.
Изстреляхме по някоя друга топка захранка и нямаше и 10 мин и вече първия шарко беше потопен в живарника.
И от там като се почна една серия стигнах до 5 и от там ми одряза всичко хубаво ама колегите с който бяхме дошли взеха да вадят по някоя друга риба и спря,за мен това беше един вид мотивация да започна да правя нещо за да уловя някоя друга сносна риба защото срама е голям когато начинаещи хващат риба а ти не успяваш.
Вадя Аз от едно скътано кътче един пакет Van De Yende Big Fish поръсвам си обилно подхранката,като слагам една лека добавка на Senas. Пълня кошницата мятам, един два пъти, на третия вече имах почукване - резултата изтървана риба.
Слад тези подобрения по захранката се започна една серия която ще помня можеби цял живот.До обед в живарника имах 15 шарана от който 3-4 по над 3-4 кг,хора които ядосах или просто им оплакнах очите решиха да дойдат при мен да си вземат по някоя друга риба,около 13 ч дадох 5 шарана на колеги който дойдоха на куб и си избираха буквално като на бит пазар

За мен риболова премина доста добре.Отплеснах се доста и забравих да спомена,че този път бате Боре се отчете доста добре със един добър шарко и 9 по-малки,но все пак все още освоява този бстящ метод - Фидера.
А аз като за класиране бях с рекордните 26 броя,като поради моя грешка останах с - 2 пакета куки

Абе Аз къкво ли ви занимавам айде гледайте си.........
..............Снимките

Снимали сме края само на риболова
Последната извадена риба предоставих честа на батеборе да седне на майсторския стол да види Аджеба оти съм ги ловил толкоз

Ето го и бате боре с неговите риби и един от най-палавите шарковци

Е да ама рекордиора си е рекордиор и този път отново се отличи от мен единствено и само с един шарко с завидни размери

Нправих му една две снимки и викам айде ся да вадя и аз "Теления " и къкво да видим

Викам му Аз яла баце ме снимай малко до тая гледка да си я спомням години навред и като един професионалист застанал зад обектива на професионален журналист застанах там нейде

Кой каза,че едно звено на моя живарник е много риба незнам ама е бил прав

Решихме да почваме да ги преместваме в двете кофи да се снимам с тях да да ама напълнихме една напълнихме две викам дай още стигнахме до 4-ри кофи

Хванахме един "Професионален фотограф да снима и се сбрахме с Борето и викам давай сега да приличаме и ние малко на профита

Айде поздрави от мен за всички вас с "Онзи" поздрав който кара шараните да си бият перките

Аа да спомена бай Георги е пуснал пастърва в каналеца и взима доста доволно,фредихме се да си фанем по някоя друга пастърва по около 22 - 23 см са не са големи ама са хубавки

БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ !

Без риболов няма любов !
Re: Слабо представяне 2 /Реванш с-у Шараните!
Браво спукалите сте ги тези шарковци 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Риболова е бил екстра
кеф е станал голем,само ме интересува дали е задолжително да платиш и вземеш целата риба от кофите,или имаш за право да га пуснеш обратно 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Браво

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- фен клуб-скобар
евала само така сигурно арендатора си е изял .... от яд
браво и все така да продалгавате 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колкото повече практикувам един и същи метод,а именно "Кеч Анд Релииз" толкова по-густо ми става на душата,нище,че съм забравил пускането,а за рибите взимаш колкот ти е кеф,щот ако се взимаха всички аз щях да се разоряnikola polizovski написа:Риболова е бил екстракеф е станал голем,само ме интересува дали е задолжително да платиш и вземеш целата риба от кофите,или имаш за право да га пуснеш обратно

Без риболов няма любов !
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
браво много кеф
-
- разбира нещата
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Явно е,че след всяко следващо ходене сменям бройките и то драстично ама,като се замислим според сезона мисля,че броя е доста добърborislavvasilev написа:евала другият път повече да хваните![]()
![]()

Без риболов няма любов !
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добър е броя определеноExTaZzY написа:Явно е,че след всяко следващо ходене сменям бройките и то драстично ама,като се замислим според сезона мисля,че броя е доста добърborislavvasilev написа:евала другият път повече да хваните![]()
![]()

Аз бях в четвъртък там и хванахме по някоя друга риба ..........
+ майсторлъка ви хубаво е да се знае , че пред очите ми Жоро в четвъртък пусна над 2 тона шарани между 2 и 4 килограма

Последно промяна от alcora на Нед Ное 22, 2009 8:22 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко

-
- научил се да хвърля
- ninastefanina
- сериозен играч
Изловихте шараните
Ама май на това място дето сте застанали винаги връзва 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- разбира нещата
То заглавието говори за майсторлък!
Усетил си гнева когато трябва да направиш така както шараните го искат!
Отговора е талант

Усетил си гнева когато трябва да направиш така както шараните го искат!

Отговора е талант

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!