Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Класация на уловените сомове над 30кг. от 2001 до 2006?
Модератор: sapuna
- milen_bg
- новобранец
- Обратна връзка:

и умирам от смях --а еб надявах се да има и други хора като Телето

повече няма смисъл да чета тук

Тои форума отдавна е "осран" от някои хора тук не ги занм ОТци ли са , Клисари ли са ........ само знам че имат болно чувство за .
Наи Велик ,Единствен ,все сома му наи голям ,все кльонка му наи звучен ( макар че му ги правят) , все те са казали пъви и наи правилно ,и другите не знаят .
Повече няма пиша тук ,,място където един човек проваля всичко хубаво.
А бе интерсно казаха че Отеца на живо бил добър човек и друг човек ,а тук е коренно различен.
Има доста хора които са много добри с кльонка и има кого да се пита и са наистина ХОРА които могат да ловят и обеснят и имат чувство към природата , НОООООООО това явно не е тук мястото .
Последно промяна от milen_bg на Съб Дек 09, 2006 9:46 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
съвет от професионалист :milen_bg написа:...все кльонка му наи звучен ( макар че му ги правят)
200 гр брашно като имаш ...дай го на майстор баница да ти направи...да не си останеш и без него...от жалки опити да месиш

дано си ме разбрал....
а като те устроива Телешкото...ми яж бе...кво чакаш

напротив...точно тук е мястото...но когато попиташ като човек и ще получиш отговор като за човек !milen_bg написа:Има доста хора които са много добри с кльонка и има кого да се пита и са наистина ХОРА които могат да ловят и обеснят и имат чувство към природата , НОООООООО това явно не е тук мястото .
но когато си Теле...кво очакваш ??? усмивки ли ???
Господ може всичко чада мой !
Преди 2 седмици ми се обади един приятел от Свиленград.Били сте с него за щуки.Каза ми,че е с човека който ме е научил да кльонкам.Аз се учудих когато ми даде телефона на теб.Едвам те познах по гласа-никога на нищо не си ме научил.Не се прави на центъра на вселената. ЗАПОМНИ-УЧИТЕЛЯ НА ЕМО ТАПЕТА СЕ КАЗВА САШО СОМА
-
- сериозен играч
говори си...не ми пречиш...Teleto написа:Преди 2 седмици ми се обади един приятел от Свиленград.Били сте с него за щуки.Каза ми,че е с човека който ме е научил да кльонкам.Аз се учудих когато ми даде телефона на теб.Едвам те познах по гласа-никога на нищо не си ме научил.Не се прави на центъра на вселената. ЗАПОМНИ-УЧИТЕЛЯ НА ЕМО ТАПЕТА СЕ КАЗВА САШО СОМА
знам с кои си говорил.....и не знам да ти го е казал това...освен ако не те е бъзикнал...мале къв си ми шаран

всеки случай от мен не го е чул....не и от моята уста ! имаш думата ми за това !!!
напротив..казах му че се познаваме и то не от вчера...той ме пита верно ли и ти звънна....................
изобщо не ме интересува кой те е учил...ходи още да дириш умрелия кон

само незнам..твоя ли диреше или моя изпуснат там сом.........

винаги съм казвал че саита е пълен с паразити и пиявици...тихи и гледащи зад завесата...ти си живия пример за това
четеш кво става някъде и тичкаш....
тичай...мойта риба нема кой да ми я хване...запомни тия думи от мен!
и пак не позна...не е преди 2 седмици...отново и отново и отново си неточен.......................................................
учудван бях през цялото време.....как може човек като теб да бълва толко злъч ???????????
кво ли я е породило ????????????? сега разбрах...!
макар че не сме щукарски форум тук..ще ти метна малко фото ...от деня на събитието.....

ти си бил голяма злоба бре Теле(не ти споменавах името до сега щото не е редно при положение че сам не го казваше...за разлика от това ти моето си го спрягаше като за световно)...незнаех това....ето и аз научих нещо

...е вече и успя да станеш център на вселената...видя се

Амин чадо..ще се моля за упокой на бесовете в теб

и запомни..тук името ми е : отеца Ми го Нафърфори..мерси

[quote="Veronika" да направя рекорд за България по женски риболов на Сом.[/quote]
В дисциплината "женски риболов на сом " засега имаме само един участник и това е ДЕСИ-СОМА / не случайно това й е прякора /.Ако искаш да хващаш сом ти трябва добър , спокоен и кротък учител .Аз ще си позволя да ти препоръчам най- добрия , когото познавам , човека който и на мен ми е държал ръката, тазгодишния шампион - ЕМО ТАПЕТА - няма да съжаляваш : много е възпитан.
В дисциплината "женски риболов на сом " засега имаме само един участник и това е ДЕСИ-СОМА / не случайно това й е прякора /.Ако искаш да хващаш сом ти трябва добър , спокоен и кротък учител .Аз ще си позволя да ти препоръчам най- добрия , когото познавам , човека който и на мен ми е държал ръката, тазгодишния шампион - ЕМО ТАПЕТА - няма да съжаляваш : много е възпитан.
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
искаш да кажеш...там ХОДЯ през забраната..щото ако доидем и ние и влезем 5 лодки да кльонкаме в гьола...и риболова свърши !Teleto написа:Там ходим през забраната.

ама ти давай....като се понаучат още 1000 човека и влезеш да кльонкаш а около теб ама на мноо близичко още 15 лодки и си до там!
ще попсуваш...па си тръгваш...знаеш как е !

имаше риболов докато бе табу...неповтаряй грешката ми!
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
сигурно е така както казваш, има и още трима които не са никак лоши като учители/единият от тях вече не е между живите - лека му пръст/, но само едно нещо май е пропуснал да я научи, да не кльонка на 50-100 метра от лодката ми през тъмната част на денонощието - язовира е голям, има място за всички!тарзан написа:В дисциплината "женски риболов на сом " засега имаме само един участник и това е ДЕСИ-СОМА / не случайно това й е прякора /.Ако искаш да хващаш сом ти трябва добър , спокоен и кротък учител .Аз ще си позволя да ти препоръчам най- добрия , когото познавам , човека който и на мен ми е държал ръката, тазгодишния шампион - ЕМО ТАПЕТА - няма да съжаляваш : много е възпитан.