Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Около Сливен
Модератор: Paublo_Eskobar
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Около Сливен
Колеги от повече от месец не бях излизал за риба понеже доста време отсъствах от града по работа.Последната ми слука беше щука кило в края на октомври хваната на Тунджа около село Крушаре.Прибирайки се преди 2 дни в главата ми беше само как ще отпраша към реката.И ето днес бях там.Чуваше се,че излиза добре щука,гърбавица (мъздруга),скобар.Затова се бях и подготвил както с любимите ми блесни така и с такъми на леко придружени с перфектните захранки и стръв.Да ама не.Връщам се преди малко с брата и сме като попарени.Нито един удар на изкуствена стръв и нито едно кълване на леко нито на бял нито на пинки нито на жълъдов червей.В интерес на истината не срещнахме нито един колега по поречието на реката от село Самуилово до село Желю Войвода (а това е един доста голям участък може би от 10тина километра и повече),а е и събота.Утре пак сме решили да ходим ама вече не знаем къде.Колеги ако има някой който е ловил около Сливен скоро и е имал слука или поне малко инфо къде дава изобщо рибата в момента в региона,и смята че иска да сподели с нас ще му бъда много признателен.В понеделник пак отпрашвам по работа и вероятно следващия ми риболов ще е чак догодина на пролет
Поздрави на всички колеги и много здраве.Наслука!

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка: