Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Щука около Пловдив
Вчерашната беше на Mepps Aglia Long (мисля , че е Long cast ама не съм сигурен , нали съм аматьор още). Днес пак бях там ама само с тапите защото бях на плитко място с доста треви. Панаира днеска беше пълен - имаше поне 20 коли. Иначе резултата - една близначка на вчерашната и един костур 600-700гр. Щеше ми се да повъртя пак малко на спининга ама немаше чалъм просто - много народ и много трева.
Последно промяна от bigfish133 на Нед Ное 22, 2009 10:46 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Кузмич благодаря ти бацеКузмич написа:Горе в ляво под Esc.batkovi kolio 3 написа:каде е това :4: бре мамкаму

-
- кандидат преподавател
batkovi kolio 3 написа: Кузмич благодаря ти баце спаси ми живота

- Кузмич
- dreamer
Е па ела на срещата в сряда да почерпиш един тоникbatkovi kolio 3 написа:Кузмич благодаря ти бацеКузмич написа:Горе в ляво под Esc.batkovi kolio 3 написа:каде е това :4: бре мамкаму
спаси ми живота
![]()

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- научил се да хвърля

-
- научил се да хвърля
Още се чудя,дай няква идеяkatri написа:Колега , тази седмица къде ще ги мориш щуките?

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами аз смятам така - в събота на Махалата, в неделя на Марица, ама за събота не съм сигурен, съществува и вариант Оризово, щото миналата седмица мой познат е ковнал там една щучка около 7кг, лично я видях все още жива:).Между другото знам и точно на кое място е хваната трофейката, ама много чакане иска за цял ден само един удар, пък аз не си падам особено по многото чакане.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Понеже съм от Раковски преди 3 седмици някъде бях на Дрангово близо ми е от дясно на колибата след каваците в шавара имахме 5-6 удара изкарахме две щуки по към кило едната на блесна другата на тапа другите ги изпуснахме там при тях беше и голямата ,та дава там ама много тегаво нещо.Мисля да ходя на Марково или този уйкенд или другата седмица в Сряда.Лятото даваше предимно маломерки обаче пък и имах удар от които пръчката ми остана без връх,та ще се надявам на нещо едро.
13 кинта даваш и ловиш,каквото хванеш взимаш.SONY написа:Какви са условията на Дрангово в момента? Благодаря.
Благодаря.Днес бях на Ръжево Конаре в търсене на щуката,на тапа и спининг,но без успех.Единствено видях,едни колеги на другия бряг изкараха една що годе прилична.Останалите или валат , или с по-някоя съвсем миниатюрна писалчица.
TICA FAN
-
- научил се да хвърля
На коя дупка беше колегаSONY написа:Благодаря.Днес бях на Ръжево Конаре в търсене на щуката,на тапа и спининг,но без успех.Единствено видях,едни колеги на другия бряг изкараха една що годе прилична.Останалите или валат , или с по-някоя съвсем миниатюрна писалчица.

- krokibg
- учете се от него
Днес,след дълго постене се записах на Маричката с една Щучка 50..см.Маричката си е Маричка и това е

За риба не бях ходил от много дълго време и вече се бях отказал да излизам,като мислех да оставя всичко за на пролет,да зазимявам такъмите но не им било писано да почиват

За риба не бях ходил от много дълго време и вече се бях отказал да излизам,като мислех да оставя всичко за на пролет,да зазимявам такъмите но не им било писано да почиват

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!