Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Риболов около Видин
Ами лесно може да се разреши дилемата - събота на Дунава, а в неделя - на язовира.
КъФ лов при такива щуки, бре, Биско?
@Кало, трябва си лодка, вярвай ми.
Дай да скокнем до Фанти да я лепнем, а?

КъФ лов при такива щуки, бре, Биско?

@Кало, трябва си лодка, вярвай ми.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
довечера мисля да взема спининга и да пробвам около шлеповете на силикон...ако някой иска да се включи да заповяда,може пък да имаме късмет въпреки спадането на водата...към 20:30 часа ще почна от рибния ресторант "шлепа" и после на където ми видят очите но по надолу от Речна гара няма да слизам...ще си взема 100 грама ром за да несъм валат 

-
- кандидат преподавател
Поразчистих малко ,то пък вие тук го обърнахте на чат,има си раздел за срещи и купони.Не ви ли изглежда малко смешно да се питате в колко часа ще се видите,кой кого ще взима.........Надявам се на разбиране от ваша страна
Кире ти поне си пионер тук, дай малко пример на младоците

Кире ти поне си пионер тук, дай малко пример на младоците

- GODzillata
100-яне, не обсъждаме "срещи и купони" за
, ами за риболов и "кой кого ще взима" си е част от прелюдията към излет, който после да бъде споделен тук...евентуално...
...'щот може пък на някой колега да му стане кофти от модериране на дребно.
Коментарите в темата според мен си бяха на място, даваха възможност на някой ако спонтанно му се ходи за риба да се присъедини към нас.

Коментарите в темата според мен си бяха на място, даваха възможност на някой ако спонтанно му се ходи за риба да се присъедини към нас.

-
- кандидат преподавател
Тъй ли аз пък си помислих че дали си бил на лов или не не му е тук мястото,дали ще пиете червено или бяло вино пак не ми е тук мястотоGODzillata написа:100-яне, не обсъждаме "срещи и купони" за, ами за риболов и "кой кого ще взима" си е част от прелюдията към излет, който после да бъде споделен тук...евентуално...
...'щот може пък на някой колега да му стане кофти от модериране на дребно.
![]()

П.П И между другото и занапред ще е така

-
- кандидат преподавател
Абе що си мислиш че съм щастлив от това,виж Киро голям мъж си а и предполагам отговорен,найстина ли не разбираш каде бъркатеGODzillata написа:
Щом това те прави щастлив, приятелю - дерзай!

Не съм имал намерение да влизам в конфликт с вас ,просто си има правила-Помисли

- barutchiata ©
- Администратор
Той Киро може да е отдавна тук, ама не му стана ясно кои раздели за какво са.
Информация за Водоемите
Актуална информация за състоянието и местонахождението на водоемите - Което ще рече, да се дава инфо за дадени водоеми, къде се намират, каква риба има там, места за риболов(удобни и неудобни).
А като искате да се разберете кога и от къде ще тръгвате, просто сменете форума и пуснете тема в "Отивам на излет" и там се разбирайте на дълго и нашироко.

Информация за Водоемите
Актуална информация за състоянието и местонахождението на водоемите - Което ще рече, да се дава инфо за дадени водоеми, къде се намират, каква риба има там, места за риболов(удобни и неудобни).
А като искате да се разберете кога и от къде ще тръгвате, просто сменете форума и пуснете тема в "Отивам на излет" и там се разбирайте на дълго и нашироко.
- GODzillata
OK, така да бъде!barutchiata © написа:А като искате да се разберете кога и от къде ще тръгвате, просто пуснете тема в "Отивам на излет" и там се разбирайте на дълго и нашироко.

Макар че тази тема по нищо не се различаваше от русенската...

- GODzillata
Йо, Видин, ето тук една темичка, в която да си се разбираме за излети.
Темата е отворена и към гостуващи колеги.
Темата е отворена и към гостуващи колеги.

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
Кире разбра ли сега защо рядко пиша тук... за съжаление форума стана много протоколен и хората вече губят интерес да пишат...между другото довечера ще пробвам на спининг да видя дали се е групирал як балъка че му е време вече...ще заложа само на силикон
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Тишо , с най голям интерес следя това което пишеш относно риболова на Як балък на Дунав , за съветите които даваш , за местата на които го търсиш и за уловените риби
.За мен , като начинаещ , са от голяма полза , а надявам се и на други колеги.За съжаление тази година Як балъка нещо го няма в сравнение с миналата
Желая ти успех и молбата ми е да пишеш повече в този ''протоколен'' форум.

Желая ти успех и молбата ми е да пишеш повече в този ''протоколен'' форум.
-
- разбира нещата
Тишо , прав си направо имам чувството ,че е направен за определени хора, ама както и да е.
Днес ходих на студения канал,излиза бабушка с прилични размери , аз обаче хващах повече уклей от другите около мен.А ,че най много хващах така беше ама другите ловяха само бабушки а аз бабушки и повече уклей , та в този ред на мисли да задам едне задачка.
Сложих в захранката шоколадова бисквита дали не направих грешка и заради това при мен имаше повече уклей ?
Днес ходих на студения канал,излиза бабушка с прилични размери , аз обаче хващах повече уклей от другите около мен.А ,че най много хващах така беше ама другите ловяха само бабушки а аз бабушки и повече уклей , та в този ред на мисли да задам едне задачка.
Сложих в захранката шоколадова бисквита дали не направих грешка и заради това при мен имаше повече уклей ?
-
- разбира нещата
Така захранката беше за скобар и шоколадова бисквита, добре овложнена .Според мен се некъв облак е направила ама да ли не е заради шоколада?