Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВЪРЖИ ПОПА ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО!
Модератор: dantho.mihov
Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново и ВИ чета простотиите...Клисар и Поп...Дупе и Гащи....и двамата в едно гърне пърдят....и си душкат после....за вазе пости святи немали бре мискини...та с бате си се ядете...ама нъл знаете, че мускулите ми са от стомата....после стружки ке кензате....

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Клисарю мой....отдалеко го гледам батю Парясник ми се види-приближим се...не съм се излъгал !
и вазелинче ша му даря...колегата ХОДЖОВ си е рязко от Разград...има да го боли ауспуха....ма той знае ква двутактова смес да прай...колко вазелинче и колко гелче...МА ПОНЕ ША МУ ОЛЕКНЕ В РАЗТОВАРВАНЕТО...ша се изсипва като самослвал

тук да му вметна кво пее Азис по случая : КАААААККК БОЛЛЛЛИИ...АХ КАААААККК БОЛЛЛЛИИ

и вазелинче ша му даря...колегата ХОДЖОВ си е рязко от Разград...има да го боли ауспуха....ма той знае ква двутактова смес да прай...колко вазелинче и колко гелче...МА ПОНЕ ША МУ ОЛЕКНЕ В РАЗТОВАРВАНЕТО...ша се изсипва като самослвал

тук да му вметна кво пее Азис по случая : КАААААККК БОЛЛЛЛИИ...АХ КАААААККК БОЛЛЛЛИИ

Господ може всичко чада мой !
- Михалич
- ще става разбирач

Търся ази де става сеира - то тука било.

Оттатък в "Морския риболов" - няма "кьоръво дихание" - никъв живец.

да ми земеш цигарки Малборце бяло 2 - 3 стека че ми привършват ! ...малце по доле е мотела...след завойте...щу стажантка съм карал там..уеуеее

Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново и ВИ чета простотиите...Клисар и Поп...Дупе и Гащи....и двамата в едно гърне пърдят....и си душкат после....за вазе пости святи немали бре мискини...та с бате си се ядете...ама нъл знаете, че мускулите ми са от стомата....после стружки ке кензате....

Оооуууффф дей тая риба че и кога ще ходим да я фащаме

Ибах тая "жега" дет е настанала

Майстор Дурумич - какво требе да пише на шиманото отдолу

- да не ни дялнат с некое менте

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Требе да пише JAPAN ... ама си пише на наште малайзия .... аз затуй от годимна и половина не ги и поглеждам по рафтовете вече - макар, че има и 1,2 японски ...ама на 500 кинта и нагоре ... и то модели - от 2005та...иначе са добри със забележката, че са въртяни от видни магазинери, които не искам да споменавам по разбираеми причини.Михалич написа:... какво требе да пише на шиманото отдолу![]()
![]()
![]()
![]()
- да не ни дялнат с некое менте
....па на ония със стоманените стружки да му кажа да си ги изнася за Турция - и без тва там само кибичи - пример:
поне малко далаверка да му дръпнеbatmilen написа:Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
кибичи....то си е ясно що...durumov написа:... и без тва там само кибичи - пример:batmilen написа:Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново
яз сине знам...па и ти знаиш ??????
помниш ли га идва в манастира колегата Ходжов ??? ....един такъв мазничъл с брадица и едно бело расо вееше ...па и чалма си бе увил у сред летос...
помниш ти...нали тебе пратих да го заведеш след усуканицата и мезелъка у метоха...
а той..не та не....ши ида при монасчетата...Бог да ма прости дет му разреших...цяла нощ дигаха гюрултия...и квичаха лудо
сега сине сети ли се що и батю чека на портата...белким заблажи и той от колегата Ходжов

ни е туй за мойте правоверни очи...как да притрая...нимога тъй...ще пална свещица...поне болка да нема чиляка и да му улазя кат у моя попски рукав

Господ може всичко чада мой !
отец Ми Го Нафърфорий написа:да ми земеш цигарки Малборце бяло 2 - 3 стека че ми привършват ! ...малце по доле е мотела...след завойте...щу стажантка съм карал там..уеуеее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се майтапя...вземи ми! свършвам ги.......
Ще ти зема язе от ТРИТЕ най-дългото...Узун млборо му се пушило...ами куписи бе килимяфка...
И на клисарчето Митко ще река....да си дрънка камбаните...и да не се навежда като стиска въженцето с ръчици....че те поповете са первезни...

Махмурлия ПОП и пиян Клисар....= Дует Клитрон...хахаха...

- Михалич
- ще става разбирач

Тей ще е тя - всичко е менте в тая държава, както казва Жорето- един приятел.Требе да пише JAPAN ... ама си пише на наште малайзия .... аз затуй от годимна и половина не ги и поглеждам по рафтовете вече - макар, че има и 1,2 японски ...ама на 500 кинта и нагоре ... и то модели - от 2005та...иначе са добри със забележката, че са въртяни от видни магазинери, които не искам да споменавам по разбираеми причини.
Ще си взема и аз една като на Батето - да си поиграя - такава съм немал - пък и незнам какво друго да си поръчам на дядо Мраз /дърт педерас

Хубаво че има водчица и джинец - инъче лошо - ще фанем къро

а и набарах едни Smoked Mussels - консерва - за мезенце - изпразних рафта на магазина

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
....сакън ...недей.... сега щи кажа що:Михалич написа:.....Ще си взема и аз една като на Батето - да си поиграя![]()
Видиш ли го тоз кривия къв'е :
Ела да напрайм Терца ...за купона ... там ща отворя на хубави машинкиbatmilen написа:Махмурлия ПОП и пиян Клисар....= Дует Клитрон...хахаха...

Щото дъртото батюво магаре са дърпа ... нали гу виждаш сам. Стиснат е ей..ййй...ййй ... зверски стиснат !!! ти казвам !!!
...на чети:
...няма 'са упрай тоз чиляк - отИЗвътре му идеbatmilen написа:Ще ти зема язе от ТРИТЕ най-дългото...Узун млборо му се пушило...ами куписи бе килимяфка...

глей сега ко писал:
Те въжетата високо, бе Бате... на теб съм ги оставил ...де ши ги стигна азbatmilen написа:И на клисарчето Митко ще река....да си дрънка камбаните...и да не се навежда като стиска въженцето с ръчици....че те поповете са первезни...Току виж изтънял с гласеца...като селски ГЯК...

...пази ги да не се търкУлнат пред кпп-то...щот' кат са навеждаш да си ги земеш - дан'намериш 2 лева цепнати

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Шъ та питам я тебе клисарино каква е разликата от Нафърфорен и Напърпорен...разликата е че на Отчето му нема горния ред на чеенето ....и фъфли...та да не окапят и твойте зъби...след тези думи хулни дето редиш за мене...я беж да си земеш пастата и четката за зъбки...и да си измиеш устата...мискинино ниедни

- Михалич
- ще става разбирач

... на по-тънки парици.

Така ще е.

И ази малко не ми се изважада -дет са вика - таз операция не ни е от любимитеЩото дъртото батюво магаре са дърпа ... нали гу виждаш сам. Стиснат е ей..ййй...ййй ... зверски стиснат !!! ти казвам !!!

Де ще е тая "терца", риболов ще има ли, Батката ще дохожда ли?

Той от стара каза яре - лесно не се дава

Отчето му нема горния ред на чеенето ....и фъфли...та да не окапят и твойте зъби...след тези думи хулни дето редиш за мене..

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе тя еясна работата, че ще забиваме към ивайловградските пътеки.... само да се откача, че преди Коледа и нова Година съм до шията в л - - на ... кот'имало за цяла година през последния месец да го свършим
дано случим на време и на късмет.
... Най-сложното нещо е хора от разни точки да се сбератв една ... и то точно в едно време - дай Боже да стане.
Ония с расото да ни са ослушва и той ...ми да отива да са моли за братята си
дет'го обичат и уважават все пак.....всичко друго са само бъзици

... Най-сложното нещо е хора от разни точки да се сбератв една ... и то точно в едно време - дай Боже да стане.
Ония с расото да ни са ослушва и той ...ми да отива да са моли за братята си