ВЪРЖИ ПОПА ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново и ВИ чета простотиите...Клисар и Поп...Дупе и Гащи....и двамата в едно гърне пърдят....и си душкат после....за вазе пости святи немали бре мискини...та с бате си се ядете...ама нъл знаете, че мускулите ми са от стомата....после стружки ке кензате.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

да ми земеш цигарки Малборце бяло 2 - 3 стека че ми привършват ! ...малце по доле е мотела...след завойте...щу стажантка съм карал там..уеуеее

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

не се майтапя...вземи ми! свършвам ги.......
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Седя си язе на портата с Туркия...
... и ко сега ... да не си си харесал някой ходjа, бре :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Клисарю мой....отдалеко го гледам батю Парясник ми се види-приближим се...не съм се излъгал !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

и вазелинче ша му даря...колегата ХОДЖОВ си е рязко от Разград...има да го боли ауспуха....ма той знае ква двутактова смес да прай...колко вазелинче и колко гелче...МА ПОНЕ ША МУ ОЛЕКНЕ В РАЗТОВАРВАНЕТО...ша се изсипва като самослвал :lol: :lol: :lol:

тук да му вметна кво пее Азис по случая : КАААААККК БОЛЛЛЛИИ...АХ КАААААККК БОЛЛЛЛИИ

Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Търся ази де става сеира - то тука било. :lol: :lol: :lol:
Оттатък в "Морския риболов" - няма "кьоръво дихание" - никъв живец.

да ми земеш цигарки Малборце бяло 2 - 3 стека че ми привършват ! ...малце по доле е мотела...след завойте...щу стажантка съм карал там..уеуеее
Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново и ВИ чета простотиите...Клисар и Поп...Дупе и Гащи....и двамата в едно гърне пърдят....и си душкат после....за вазе пости святи немали бре мискини...та с бате си се ядете...ама нъл знаете, че мускулите ми са от стомата....после стружки ке кензате....
:lol: :lol: :lol: :lol:

Оооуууффф дей тая риба че и кога ще ходим да я фащаме :cry: :cry:
Ибах тая "жега" дет е настанала
:evil: :evil: :evil:

Майстор Дурумич - какво требе да пише на шиманото отдолу :lol: :wink: :?: :?:
- да не ни дялнат с некое менте :!:

:evil: :evil: :evil:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Михалич написа:... какво требе да пише на шиманото отдолу :lol: :wink: :?: :?:
- да не ни дялнат с некое менте :evil:
Требе да пише JAPAN ... ама си пише на наште малайзия .... аз затуй от годимна и половина не ги и поглеждам по рафтовете вече - макар, че има и 1,2 японски ...ама на 500 кинта и нагоре ... и то модели - от 2005та...иначе са добри със забележката, че са въртяни от видни магазинери, които не искам да споменавам по разбираеми причини.

....па на ония със стоманените стружки да му кажа да си ги изнася за Турция - и без тва там само кибичи - пример:
batmilen написа:Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново :lol:
поне малко далаверка да му дръпне :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

durumov написа:... и без тва там само кибичи - пример:
batmilen написа:Седя си язе на портата с Туркия...на ГКППто-Манечко Търново :lol:
кибичи....то си е ясно що...

яз сине знам...па и ти знаиш ??????

помниш ли га идва в манастира колегата Ходжов ??? ....един такъв мазничъл с брадица и едно бело расо вееше ...па и чалма си бе увил у сред летос...

помниш ти...нали тебе пратих да го заведеш след усуканицата и мезелъка у метоха...

а той..не та не....ши ида при монасчетата...Бог да ма прости дет му разреших...цяла нощ дигаха гюрултия...и квичаха лудо

сега сине сети ли се що и батю чека на портата...белким заблажи и той от колегата Ходжов

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не видиш ли че и ингийския им език е начило мекерето му с мекере седи зяпа с биноклото и вика нервно и гласно...Нерде си бре Ходжов... :lol: :lol: :lol: ...а оня притърча крещейки : отур сикиме бре поганец :lol: :lol: :lol: еи сеа ш'та натъртя благо кат Цариградски локум щ'ти разтегна халчицата :lol: :lol: :lol: та на гиврек ша замяза :lol: :lol: :lol:

ни е туй за мойте правоверни очи...как да притрая...нимога тъй...ще пална свещица...поне болка да нема чиляка и да му улазя кат у моя попски рукав :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

отец Ми Го Нафърфорий написа:да ми земеш цигарки Малборце бяло 2 - 3 стека че ми привършват ! ...малце по доле е мотела...след завойте...щу стажантка съм карал там..уеуеее

не се майтапя...вземи ми! свършвам ги.......

Ще ти зема язе от ТРИТЕ най-дългото...Узун млборо му се пушило...ами куписи бе килимяфка...

И на клисарчето Митко ще река....да си дрънка камбаните...и да не се навежда като стиска въженцето с ръчици....че те поповете са первезни... :lol: Току виж изтънял с гласеца...като селски ГЯК... :lol:

Махмурлия ПОП и пиян Клисар....= Дует Клитрон...хахаха... :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:wink: :lol: :lol: :lol:
Требе да пише JAPAN ... ама си пише на наште малайзия .... аз затуй от годимна и половина не ги и поглеждам по рафтовете вече - макар, че има и 1,2 японски ...ама на 500 кинта и нагоре ... и то модели - от 2005та...иначе са добри със забележката, че са въртяни от видни магазинери, които не искам да споменавам по разбираеми причини.
Тей ще е тя - всичко е менте в тая държава, както казва Жорето- един приятел.
Ще си взема и аз една като на Батето - да си поиграя - такава съм немал - пък и незнам какво друго да си поръчам на дядо Мраз /дърт педерас :lol: / - риболова и морето са ми най - интерсни. Другото - педерастии, бачкане и дертове - майка му и период да еба - у гъза биля :evil: :evil: :evil:
Хубаво че има водчица и джинец - инъче лошо - ще фанем къро :!:
:lol: :lol: :lol: :lol:
а и набарах едни Smoked Mussels - консерва - за мезенце - изпразних рафта на магазина :lol: :lol:
Under Jolly Roger!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Михалич написа:.....Ще си взема и аз една като на Батето - да си поиграя :lol: :lol:
....сакън ...недей.... сега щи кажа що:
Видиш ли го тоз кривия къв'е :
batmilen написа:Махмурлия ПОП и пиян Клисар....= Дует Клитрон...хахаха... :lol:
Ела да напрайм Терца ...за купона ... там ща отворя на хубави машинки Изображение... на по-тънки парици. Или ако си решил да са ръсиш ей тва:
Изображение
Щото дъртото батюво магаре са дърпа ... нали гу виждаш сам. Стиснат е ей..ййй...ййй ... зверски стиснат !!! ти казвам !!!
...на чети:
batmilen написа:Ще ти зема язе от ТРИТЕ най-дългото...Узун млборо му се пушило...ами куписи бе килимяфка...
...няма 'са упрай тоз чиляк - отИЗвътре му иде :lol: :lol: :lol:

глей сега ко писал:
batmilen написа:И на клисарчето Митко ще река....да си дрънка камбаните...и да не се навежда като стиска въженцето с ръчици....че те поповете са первезни... :lol: Току виж изтънял с гласеца...като селски ГЯК... :lol:
Те въжетата високо, бе Бате... на теб съм ги оставил ...де ши ги стигна аз :lol: :lol: :lol: ... ти с кратуна ги стигаш и ги млатиш тез камбани - чак зъркелите щи изкочат ... :lol: :lol: :lol:
...пази ги да не се търкУлнат пред кпп-то...щот' кат са навеждаш да си ги земеш - дан'намериш 2 лева цепнати :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Шъ та питам я тебе клисарино каква е разликата от Нафърфорен и Напърпорен...разликата е че на Отчето му нема горния ред на чеенето ....и фъфли...та да не окапят и твойте зъби...след тези думи хулни дето редиш за мене...я беж да си земеш пастата и четката за зъбки...и да си измиеш устата...мискинино ниедни :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: :lol: :lol:
... на по-тънки парици.
:lol: :lol:
Така ще е. :lol:
Щото дъртото батюво магаре са дърпа ... нали гу виждаш сам. Стиснат е ей..ййй...ййй ... зверски стиснат !!! ти казвам !!!
И ази малко не ми се изважада -дет са вика - таз операция не ни е от любимите :lol: Да му мяза долу-горе макаричката - да не сме като някой диви селяни :lol: :lol:
Де ще е тая "терца", риболов ще има ли, Батката ще дохожда ли? :wink: :?: :lol:
Той от стара каза яре - лесно не се дава :lol: :arrow:
Отчето му нема горния ред на чеенето ....и фъфли...та да не окапят и твойте зъби...след тези думи хулни дето редиш за мене..
Under Jolly Roger!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Бе тя еясна работата, че ще забиваме към ивайловградските пътеки.... само да се откача, че преди Коледа и нова Година съм до шията в л - - на ... кот'имало за цяла година през последния месец да го свършим :evil: дано случим на време и на късмет.

... Най-сложното нещо е хора от разни точки да се сбератв една ... и то точно в едно време - дай Боже да стане.

Ония с расото да ни са ослушва и той ...ми да отива да са моли за братята си :lol: :lol: :lol: дет'го обичат и уважават все пак.....всичко друго са само бъзици :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Отче ... абе тоз да ти прилича на някой дет'кибичи на едно кпп ... ???

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

durumov написа: , че преди Коледа и нова Година съм до шията в л - - на ... :
в лайната е истината клисарю....ама като пливаш ... плюеш ли или преглъщаш...хахаха... :lol:

я се поизмий...че да не умиризливиш конака на отчето... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”