Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Мнения за evox REPULS
Модератор: sapuna
-
dreamworks
- вече хвърля и на тежко

Мнения за evox REPULS
Ако някой има такава макара и може да сподели мнение.Като цена изглежда доста добре ,и като описание също.
-
dreamworks
- вече хвърля и на тежко

Re: Мнения за evox REPULS
Ясно ще събираме пари.
- DrAkoN
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Няма по смотана марка от Евокс. Един приятел си купи.А човека е педант пази си всичко както очите си. Тя се разкапа за два ИЗлета
Абсолютен БОКЛУК !!! НЕ слобо се изразих МАЖДУПЛАНЕТЕН БОКЛУК !!!!

- ExTaZzY
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Надявам се говориш за определения модел,зашото има тяхни модели който са доста добри като изработка и качество,давам за пример : Big Runner,Carp Runner,PRIDE,INSPIRE,SMART CARP.Toва са модели който съм ги хващал не един не два пъти в къка и мога да поспоря за качествоDrAkoN написа:Няма по смотана марка от Евокс. Един приятел си купи.А човека е педант пази си всичко както очите си. Тя се разкапа за два ИЗлета![]()
![]()
Абсолютен БОКЛУК !!! НЕ слобо се изразих МАЖДУПЛАНЕТЕН БОКЛУК !!!!
![]()
![]()

Без риболов няма любов !
- DrAkoN
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Човеко тая макара която имаше моя прияте (не се сештам за модела) беше от високия им клас
Вярно че са евтини но си е подигравка с парите ти да ги дадеш за подобен боклук
НИкога ама никога няма да си купя тая поварня !!! Просто като гледах как се разкапа за два излета какво искаш да ми е мнението за тия палсмасови играчки. Те са само за декорация не за риболов

-
HAZART
- сериозен играч

Купих си 2 макари от същия модел и на първия риболов едната блокира(беше се разпаднал механизма на бейтрънара), на другата отказа бейтрънъра ,разглоби се дръжката и падна във водата.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата

Аз пък да Ви кажа, че Evox e желязна марка. От Евокс репулса - никакви оплаквания, перфектни, добре работещи и двата аванса, като забележка само, че предния не е никак прецизен. За парите си Евокс репулса е без конкуренция. Казвам всичко от опит - имах три броя такива, които бяха на два риболова, но не се счупиха и си работиха прекрасно.Сега съм с Прайд и мога също да кажа, че като изключим това, че лака се лющи лесно - всичко друго е на ниво и без забележка- аванса е добър, няма луфтове порсто макара за която няма какво да се замислиш като съотношение цена - качество. Всичко е относително , но досега съм имал 8 макари от тази марка и 7 от тях са били перфектни и още са, само една е гадна - Евокс Вертиго 8000 но за 13,50 лв зена не може и да се очаква друго - но за спода става.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.
-
Станимир Бегов
- разбира нещата

Абе като в час по трудово обучение го правят тоя Евокс една с една не си приличат това ми е мнението за тях
- svilen_sa6kov
- разбира нещата

Нещо хич не съм съгласен с това изказване, защото моите три си бяха абсолютно еднакви, при това съвсем толкова еднакви, че дори аз не можех да ги различа коя, коя еstupi написа:Абе като в час по трудово обучение го правят тоя Евокс една с една не си приличат това ми е мнението за тях
- пък и да не обиждаме часовете по трудово - какви хубави скоби за улуци правихме само........По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.