Мнения за Chrysler Voyager 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мнения за Chrysler Voyager 2.0

Мнение от nas »

Aleksandar79 написа:Я виж какво намерих.Май е твоята.
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Не е тази, аз просто взех произволна снимка за визуална представа, тази която гледах я няма в мобилето.
Мой близък има Крайслер Вояджър-с две думи:голяма ,удобна кола,мечтата на рибаря,но слаба ходова част,скъпа поддръжка и доста чакане за части!Изобщо да поддържаш американска кола си е приключение!Осмисли си добре предварително финансовите възможности за да не останеш неприятно изненадан от цените на части и труд!
Мой близък има Крайслер Вояджър-с две думи:голяма ,удобна кола,мечтата на рибаря,но слаба ходова част,скъпа поддръжка и доста чакане за части!Изобщо да поддържаш американска кола си е приключение!Осмисли си добре предварително финансовите възможности за да не останеш неприятно изненадан от цените на части и труд!
Ами незнам защо много хора си мислят, че е със слаба ходова част, все пак и дават 2400кг. пълна маса. Аз легнах отдолу да я разгледам и си имаше доста стабилно окачване. А за стандартните разходи след покупка (ремъци, ролки, свещи, масла и филтри) цената е около 300лв., което е поносима сума.
Аватар
KVS
новобранец
новобранец

Мнение от KVS »

Koлега, скромното ми мнение на човек живееш от другата страна на Океана е, че Крайслер не е кола за БГ. Ненапразно именно Крайслер са с най-голям спад в продажбите с тази криза напоследък. А що се отнася до качеството, то те са ненадминати.... Отделно нямам идея как стои въпроса с доставката на евентуални части за този модел. Личното ми мнение е, че дизелът е за предпочитане.
Успех!
hose
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hose »

Привет Колега,

Имам приятел, който продава Крайслер Вояджър с дизелов двигател. Возил съм се няколко пъти в нея и е супер удобна, автомобила е запазен но не мога да ти дам експертно мнение поради факта че не съм такъв :D, ако искаш мога да ти пратя снимки на колата имам 2-3 но не са правени като за оферта по-скоро сме се снимали като сме ходили за риба. Автомобила се намира в София.

Поздрави
kinvaras
новобранец
новобранец

Мнение от kinvaras »

Здравеи колега , Аз сам горд собственик на Voyager 2.5 tdi 2000г. това е уникалният автомобил двигател италиянски VM произвеждат се за краислер ползват се от мерцедес , бмв и алфа , при джипките същия мотор се слага на МЛ и ленч ролвар , части се намират лесно , по малко ментета защото не се тарсят толкова много , кам окачване са бетон не случаино е кръстен Пътешественик, не се замисляи взимаи и повече няма да се качиш на друг ван.

http://chrysler-bg.com/
Аватар
piro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piro »

аз колега карам една такава 2000 г не съм чул една добра дума за нея
карам я от март 2008г всеки ден навъртях 67000км нямам много забележки харчи средно 9л но при бавно каране до110км аз карам със130 и не пада под 10 извънградско а в града 11л
частите са нормално скъпи маслото е 6.8 литра излиза 100лв то си е американско маслен филтър и въздушен 36 лв
накладки 78лв дискове предни 120 бр по двигареля не съм сменял нищо но ми предстои смяна на к-т американси притискател феродов и лагер 395 а в закс 900лваз фаровете са слаби и пластмасови а клатенето на 3 ти ред не е по вкуса на всеки иначе на мен си ми харесва на риба се държи много добре не прилича на много проходим автомобил но всъщност е такъв но ако го карам с над 180км температурата се покачва и за това жнимавам и го карам до 3000 оборота
успех
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”