Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Започва разчистване на незаконните постройки
Модератор: dantho.mihov
Започва разчистване на незаконните постройки
Нещо за което се говори с години, от днес ще стана факт. Събарянето на незаконно построените масивни сгради в местността "Ченгене скеле" край Бургас. На мястото на премахнатото незаконно селище се предвижда да се създаде модерно рибарско селище с европейска визия.
http://www.dnes.bg/stranata/2009/12/08/ ... rgas.82091

Re: Започва разчистване на незаконните постройки
Добре е за начало.Но като знам какви са собствениците там ме самнява да продължи.Би било хубаво да го направят.
-
- новобранец
Крайно време беше да се направи нещо по въпроса......наглостта на повечето измислени баровци надмина всякакви граници.Да ги събарят всички незаконни постройки,и да си ходят селяните кой от кадето е.Поздравления за всички дали началото на това мероприятие 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако съдя по опита от София.... ще бутнат 1-2-3 точно определени и неплатили къщи, а другото ще се забатачи 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Jack Daniels
- разбира нещата
ще е като в оня виц - дано,дано....ама надали 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Румбата
- разбира нещата
Хубаво е по цялото Черноморие да съборят всички незаконни постройки ! А не някакви измислени богаташи да крадат от НАС възможностите да ползваме това, дето ни е по право отредено !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Много ми се ще да видя снимки от местността след два месеца! Нали това бе срокът за събарянето на незаконните 250 вили? Много ми се ще да видя собствениците на новите къщи в " новото рибарско селище". Дали няма да има вписани в проекта и на вече построени вили! Като гледам на някои в градинките растат гербери, на други долари или евро. Та ми минават едни такива лоши мисли, че наверно и на други такива добри момчета им се е приискало на брега, а място за сега няма! Та ще трябва да се поразчисти!
Иначе идеята е отлична! Дано не се изкриви при развитието и осъществяването! Дано да ме опровергае действителността след два месеца мен песимиста!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- и господ не е толокова добър
Все ми се струва, че си много прав.Ще съборят не законите постройки и ще направят същите законни.АбсурданДиканаров написа:Много ми се ще да видя снимки от местността след два месеца! Нали това бе срокът за събарянето на незаконните 250 вили? Много ми се ще да видя собствениците на новите къщи в " новото рибарско селище". Дали няма да има вписани в проекта и на вече построени вили! Като гледам на някои в градинките растат гербери, на други долари или евро. Та ми минават едни такива лоши мисли, че наверно и на други такива добри момчета им се е приискало на брега, а място за сега няма! Та ще трябва да се поразчисти!Иначе идеята е отлична! Дано не се изкриви при развитието и осъществяването! Дано да ме опровергае действителността след два месеца мен песимиста!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Всички знаете какво ще стане!!!Ще бутнат къщата на някой безпомощен старец,а онези ,кото са строени за десетки ако не и стотици хиляди ще останат.Според вас кое е по-законно това
Е това вече не е в строеж а е прекрасна вила над нея има още две!!

Едва ли са на рибари
Е а пък това вече трябва да е или на богатите рибари спечелили от многото риба в нашето море или на разни общински съветници,прокурори не може да няма и две три фигури от престъпният свят,които са си заградили частен кей до плажа

Или малките бараки по канала
Малко ми е старо фотото но умножете по две или три и ще добиете представа.
Като заключение ще кажа:
ЖАЛКО ЗА СТАРЦИТЕ И БЕЗПОМОЩНИТЕ ХОРА КОИТО СЪДБИ ОБЩИНА БУРГАС ЩЕ ПРОМЕНИ
А мещду другото какво направи община Бургас за мен

Познайте какво стана след това

Е това вече не е в строеж а е прекрасна вила над нея има още две!!

Едва ли са на рибари
Е а пък това вече трябва да е или на богатите рибари спечелили от многото риба в нашето море или на разни общински съветници,прокурори не може да няма и две три фигури от престъпният свят,които са си заградили частен кей до плажа

Или малките бараки по канала
Малко ми е старо фотото но умножете по две или три и ще добиете представа.
Като заключение ще кажа:
ЖАЛКО ЗА СТАРЦИТЕ И БЕЗПОМОЩНИТЕ ХОРА КОИТО СЪДБИ ОБЩИНА БУРГАС ЩЕ ПРОМЕНИ
А мещду другото какво направи община Бургас за мен

Познайте какво стана след това

-
- ще става разбирач
Това е за замазване на очите и на без това полусляпото вече общество. Партийците никога не биха посегнали на някой от техните. Нали са една глутница. 

Обществото не е полусляпо, а напълно сляпо. Аз не съм видял луксозна лодка да излезе от това селище, а само рибарски лодки. Нима рибарите имат толкова пари, че да вдигнат такива вили. Или пък собствениците на луксозни и лъскави вили са просто сухоземни плъхове и някак не се връзват с определението "рибарско селище"....И не разбирам какво се натискат всички да имат вила в тая отровена и заблатена вода там. М/у нефтопристанището и Пристанище Бургас.....Помия в морето, помия и в главата. Отврат!
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост