Риболова,това прекрасно хоби

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Риболова,това прекрасно хоби

Мнение от Иван Златев »

здравейте колеги,пускам тази тема за да може всеки от вас да каже от колко години практикува това хоби,и как се е запалил по него.Първи ще започна аз,до преди 3 години изобщо нищо не знаех за риболова,но компанията с която обикалям повечето ходат за риба от дълги години и когато те се разбираха да ходат някаде аз оставах сам :? ,и преди 3 години се реших че и аз ще започна да го практикувам,всички от групата го приеха много добре,още на другия ден отидох до близкия пазар и от една сергия си купих първата въдица която видях,заедно със нея си купих и останалите такъми.Бях тилкова щастлив,направо бях на седмото небе.Мислих си че всеки от компанията като разбира ще ми помага,ще ми обесняват и ще навлеза много бързо в материала,да ама не,обясненията бяха първите няколко дни,а след това ме оставиха да се оправям сам както мога :oops: ,до началото на това лято разбирах само най-основните неща,и ловах само на перо,защото незнаех какво е това "на тежко".Тази пролет една от братовчедките ми се омъжи,а мъжа и е заклет рибар,като разбра че и съм "рибар" започна да ме взима с него по излетите.Също така през това време попаднах и нато прекрасен сайт в който има всичко много добре обяснено.За това време от пролетта до сега аз научих толкова много неща,много други започнаха да ми се изясняват,толкова много се запалих,но все още нямам възможност са хубави такъми,и си карам с първото телескопче което си закупих преди 3 години :oops: ,а също така след има си купих и още 2 телескопчета но скоро предполагам че ще ме вземат на работа и с парите ще започна да сменям старото с ново.Е това беше моята история,наслука на всички от мен :drinkers: :drinkers: извинявам се ако има друга подобна тема
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риболова,това прекрасно хоби

Мнение от nasco2 »

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”