Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Не е риба , но е дори по-лошо....
Модератор: bobopeli
Не е риба , но е дори по-лошо....
Днес случайно попаднах на това и се възмутих искренно! Не мога да повярвам че има такива хора! Изроди! И още по-лошото е , че 31 човека във фейсбук са "харесали това"
Не знам, може би така се възпитават деца, в мен ли е грешката??
http://funbook7.com/?p=383

Не знам, може би така се възпитават деца, в мен ли е грешката??
http://funbook7.com/?p=383

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Не е риба , но е дори по-лошо....
Едни ги влече риболов,други лов!
Пак по добре е от снимка с на татко им патката,защото и това го има.
Пак по добре е от снимка с на татко им патката,защото и това го има.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Бляк, грознооооооооо!!!
Мама им бракониерска!

Мама им бракониерска!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
За съжаление това Ваше случайно попадение не е случайно явление. Не е норамално ,като възпитание..., но кое ли е нормално в нашето общество. Трудно ги приемам подобни снимки ...
Христо - наслука на всички
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
Е така се възпитават изроди,после ще има да четем за младежи разфасовали съученици и легнали до трупа...лошото отношение към животни в детска възраст, после прераства в лошо отношение към хората-това е доказан факт...
-
- вече хвърля и на тежко
На тва се радват изродите.До скоро при нас имаше елени и кошути там каде ходя за пъстърви.Вече отдавна ги няма,само кожите им бяха затиснити с камъни в реката.Какво да ви кажа ,тва са изроди които така си въспитават децата,и маи изродите в БГ се увеличават с всеки изминал ден.
-
- вече хвърля и на тежко
според мен главите на бракониерите трябва да се подават по този начин де*ба мамаим

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
След години тая овца ще вика МА ТОЙ СИНА МИ МЕ БИЕ а аз толко съм се грижила за него 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
a даноfider написа:След години тая овца ще вика МА ТОЙ СИНА МИ МЕ БИЕ а аз толко съм се грижила за него
-
- ще става разбирач
на село децата колят кокошки, агнета , държат прасето по коледа . . нищо и няма на снимката . . някакви американци са отстреляли елен и са се снимали
като малки не сте ли зяпали как колят прасето . . ай аман вече

късмет работа . .
- prokop4o
- ще става разбирач
леле вие какво направихте една нормална снимка.каква е разликата да се снимаш с уловена риба.в случия има елен.трофея си е трофей.

мали как да се погледна в огледалото

мали как да се погледна в огледалото
"Големи смешки",

и то качено от админа на сайта..
Какво се учудвате? Ето, виждате мнението на колегата по-горе-
Прокопи, дивеча или каквото там е, става трофей
Аз като постнах снимка на сина ми със 7-8 отстреляни врабчета в темата"Въздушна пушка",

Лелеееее!...Мода "се качи на масата" и веднага заключи темата, щото не можело да се постват такива гледки,..разбира се , съгласих се с него...А това било НОРМАЛНА снимка, нали ?
Няма демокрация, има анархия в тая изгоряла отвсякъде държава! Отвсякъде ни залива помия, реклами на продукции с насилие, възхищават се децата ни на тъпи кучки от "Пайнер", които в многото си свободно време практикуват креватна аеробика (да ме извиняват колежките)
; някой някъде си прави паметници на безименни герои (като Юзеирови...ако това беше станало в Турция, щяха да ги "обидят" многократно в затвора; справка: лидера на кюрдите, Юджалан); от екрана едва ли не ни убеждават, че който има пари, може да си прави безнаказано каквото си поиска...Това е само върха на "айсберга", наречен анархия!!! Така е, защото за разлика от нашите съседки, у нас прехода към...чак не ми се иска да изричам тази дума...ДЕМОКРАЦИЯ (ама за едни), се извърши по безкръвен начин. А полза- никаква! И само си говориме, щото сме овчи народ! Язък, че сме имали такива деди и бащи! Чакат ни още по-големи беди...

и то качено от админа на сайта..

,,,децата държали прасето на Коледа...Ми, тоя колега може и да е клал животно като дете, няма да се учудя, ако така са го моделирали родителите му- за него това е нормална гледка! Има неща, които трябва да са далеч от детските очи, за всичко си има време, аз така мисля.angel81 написа:на село децата колят кокошки, агнета , държат прасето по коледа . . нищо и няма на снимката . . като малки не сте ли зяпали как колят прасето . . ай аман вече
Прокопи, дивеча или каквото там е, става трофей
когато се обработи по подходящия начин, иначе си е труп, отрязана глава, и т.н. И жандармеристите навремето са си набавяли ТРОФЕИ от партизаните, нали?prokop4o написа:...една нормална снимка...каква е разликата ..в случия има елен.трофея си е трофей...

Аз като постнах снимка на сина ми със 7-8 отстреляни врабчета в темата"Въздушна пушка",
Лелеееее!...Мода "се качи на масата" и веднага заключи темата, щото не можело да се постват такива гледки,..разбира се , съгласих се с него...А това било НОРМАЛНА снимка, нали ?
Няма демокрация, има анархия в тая изгоряла отвсякъде държава! Отвсякъде ни залива помия, реклами на продукции с насилие, възхищават се децата ни на тъпи кучки от "Пайнер", които в многото си свободно време практикуват креватна аеробика (да ме извиняват колежките)

Последно промяна от Herodot на Нед Дек 13, 2009 10:14 pm, променено общо 10 пъти.