ВЪРЖИ ПОПА ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:....в лайната е истината клисарю....ама като пливаш ... .. :lol:
... нищо не си разбрал, мой човек... за да правиш заключения за горния мозък изтипосан с пръсти вместо с мисъл :roll: ... ама както и да е. Всеки си има неприятни задължения ... неща, които са му дотегнали да прави и не ги харесва - в такъв смисъл съм употребил израза "л -- на".
Ама ти понеже искаш да си Академично точен - взимаш си пасажа и си го пренареждаш.
Да, ама не виждам къде е добронамерения хумор тука с гъзеца-нагоре ли си станал днеска, какво ли ... ама не отивай там дето сме били вече :idea: понеже имаш късмета, че аз не съм станал с гъзеца-нагоре и имам достатъчното чувство за хумор да те изтърпя в Неделя сутрин :lol:

...п.с........кот'има да са разтоварваш може на ЛС ... ...за'ко да ни четат другите за необикновената любов, която храним ... не е ли тъй

АМА НАИСТИНА СИ ПРИЛИЧАТЕ С *ОНИЯ* УШАТИЯ :wink: КАТ"2 КАПКИ ВОДА :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Мир вам чада мой...мир че ша ви изплющя ейййй :

ИзображениеИзображение

брей мирка немате дорде обиколим енорията и вие....хааа ма де...

Митя бегай го зимай тоя аз ще докарам отбора стажантки и ша му кльонкат цела нощ с кльонка...

Боже дано не му е сгъваем... :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ко съ впрягаш бре дърто магаре...на ЛС...по добре на WC да ти пиша...докато ти твореше умозаключения размисли и мисли...аз "дръннах" 3 прилични сулки и дозина костура...хахаха... ей тъй за форма...хахахаха... :lol:

Отче му го Клисаря Напърпори...много ти е малък параклса и МУ е ниска камбанарията... :lol: Локалчо ще требе на 4 крака да улаза вътре за молитва и причастие... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Ейййй...ййй ... на таз голямата уста всичко и е малко :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

batmilen написа:Отче му го Клисаря Напърпори...много ти е малък параклса и МУ е ниска камбанарията... :lol: Локалчо ще требе на 4 крака да улаза вътре за молитва и причастие... :lol:
добро си е...вътре служим аз а богомолците знаеш ли кво викаше Фараона при Слави в шоуто.....на коленееее...не коленееее

видя ли винцето?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

На колене и на лакти... :lol:

Видях видях ама с гледане не става...прати една ъчвичка около 50 килца....та да го опитам...хахаха... :lol:

Митка...браво за Цетката...ама сега си земи поооо-големичка каляска....е шъ туряш възглавничка да гледаш през джама и трупчета на педалите...ама кво да се прай...без жертви не може... :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

ееее....бива ли така бре....ти като караше тръпеца и главата ти стоеше кат тиква през шибидаха отгоре а краката като Флинстоун...с прибутване....той смееше ли се ??? ами не е виновен че е джобен формат...баси...убаво че кура му виси до долу кат трето краче...ти видял ли си го с костюм..шие си панталоните с три крачола пич... :lol: :lol: :lol: затва като клисар е с расо...така му е по тънко с шиенето... :lol: :lol: :lol:

а познаи с кво бие камбано???
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

отец Ми Го Нафърфорий написа:....ти като караше тръпеца и главата ти стоеше кат тиква през шибидаха отгоре а краката като Флинстоун...с прибутване....
Смеех'са бре отче ... и още как, ма той кухата лейка ни'помни - сега кат'та видя с тез шишета ...майкоооо....да знайш как'ща залюби - ако не го е направил вече :wink:
отец Ми Го Нафърфорий написа:а познаи с кво бие камбано???
... с шотланско ши я дръндя таз камбана ... много ми ходи на чорчик батюхата - оправията е моабет - докат'ни му седнем ... няма да мирясаме :lol: а пък онуй "прати една ъчвичка около 50 килца" ...земи ги направи'тез на 2 по 25 ...а отчеееее :roll:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

2Х50 Митка...що да се лигавиме с 25 ...за кой кътник по-напред...хахаха..а от ВЕПЪРА една ГЕГА петълки да прати...по му мяза на винцето и мезето... :lol:

Ей ПОПе помисли и за миряните... :lol:

Днеска е Игнажден...кой ти пролази през прага в сайта...цяла година ке ти лази по нервите... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ОК бате...2X50 :partyman:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”