Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Доброволци към ИАРА - КАК?!?
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
Re: Доброволци към ИАРА - КАК?!?
Кире аз пък се кефя на млади и будни хора.О.К съгласен съм че може и да не се получи нищо,почти съм сигурен ,ама ако кучетата почнат да хапят а не само да лаят, не мисля че това е невъзможно.GODzillata написа:[
А и доколко сериозно звучи това да стане доброволен" сътрудник към ИАРА?!![]()
...кучетата си лаят, керванът си върви...
Опссс обърках се ,нали пък наведена глава сабя не я сече,да ама като се наведем така добре се наместват отзаде ни, и започва една люБоФ

Що пък да не се променят нещата,докога така ще я караме,не мислиш ли че трябва да има гражданска позиция,каквато и да е тя?
Мисля че има начини и ако се съберат по места риболовците и се срешнат с някой от богопомазаните шеФченца ,може и да се измисли нещо,ако не поне ще си потърсим правата.
За някой може това което написах да са си глупости,ама така мисля аз .Поздрави

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
... с Киро Годзилата!feniks84 написа:Няма оправия

- Кузмич
- dreamer
Кефиш пич на същото мнение съм.slivnalia написа:Кире аз пък се кефя на млади и будни хора.О.К съгласен съм че може и да не се получи нищо,почти съм сигурен ,ама ако кучетата почнат да хапят а не само да лаят, не мисля че това е невъзможно.
Опссс обърках се ,нали пък наведена глава сабя не я сече,да ама като се наведем така добре се наместват отзаде ни, и започва една люБоФ![]()
![]()
Що пък да не се променят нещата,докога така ще я караме,не мислиш ли че трябва да има гражданска позиция,каквато и да е тя?
Мисля че има начини и ако се съберат по места риболовците и се срешнат с някой от богопомазаните шеФченца ,може и да се измисли нещо,ако не поне ще си потърсим правата.
За някой може това което написах да са си глупости,ама така мисля аз .Поздрави

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
slivnalia написа:...ама ако кучетата почнат да хапят а не само да лаят, не мисля че това е невъзможно.
....
100-ян40, така де, аз нЪл зат'ва насъсквам "кучетата" - да почнат да хапят, не само да лаят.

Риболовците по места ако се срещнат с богопомазаните шефченца - к'во ще стане? Шъ пият по идна рикия - и те тва ше е...ако въобще ги приемат.
Виж, малко преди избори може и да ги приемат, че даже и да им обещаят какво ли не....ама за след изборите.

И то като вземе да стане....мани-мани....ще вървим и ще се препъваме от риби.
Онова за тубата с бензина си го приел буквално, it's a metaphor, както се казва. Основната идея

От коя партия бяха основно всички шефчета от ИАРА?...Кой държеше земеделието и ИАРА-та?
Може да им махнат новините на родния им език, ама шефчетата им си остават!

Всичко е алъш вериш, анадъм?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- krokibg
- учете се от него
Аз също се избъзиках с колегата
Искам обаче да попитам,какво предложение ще му направите Вие,за справянето с проблема
Колко пъти в седмицата са в състояние да се събират по 5-6 човека и да отидат на лов за бракониери
Писано е по въпроса в много теми,също така се дадоха много съвети, и до сега нищо не се чу някъде, нещо да е направено.Така че,нищо сериозно не може да излезе от цялата работа - вервайте ми,само си чешем езиците и нищо нестава от нас.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
циганин или турчин до сега не съм видял с мрежи или с ток,само сме си ние.Аз имам едно решение-нали уловената риба трябва да се пласира,ами ИАРА като е в комбина с бракониерите,то данъчните или как се наричат тези които обикалят по магазините да правят всекидневен контрол на рибарските магазини на стоката им от къде я имат и количеството на продадено и във хладилниците-всеки ден така.Мисля ,че като им секне пласирването на стоката и бракониерсвото ще намалее рязко.