Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
Re: Тролинг-сезон 2009г!
Като изключим чепаретата в плитките заливи,става за риболов,но трябва да се правим на слаломисти покрай безбройните шамандури!Franko написа:Има ли мегдан за риболов или е още панаир.
Питам за броя на лодките и за разпънатите въдици от брега.
Спокойно ли се влачи или .....
Поздрави за слуката.Браво и от мен.

Тенкю.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- сериозен играч
Фотоси от вчера,риболова беше доста тегав!

-
- научил се да хвърля
Колеги бях на Жребеца тази седмица за три дена тролинг два удара и това е другите колеги които срещнах също много се оплакваха , тридневен психотрилър на тролинг , перфектно време и условия ама

Празнотата е форма и формата е празнота, риболова е някъде по средата
-
- ще става разбирач
Пада водата още на Жребеца. Спрат ли я ще става сташно. Повярваи ми
Ще има много слука и то на хубави екземпляри.
Ще има много слука и то на хубави екземпляри.
- prokop4o
- ще става разбирач
а бре колеги за ивайловград чували ли сте нещо.пада ли водата качва ли се на едно място ли стои.дава ли нещо на тоз тролинг? 

Колеги извиняваите че Ви показвам стари работи но цяло лято бях на Искьра и нямах интернет.Това е последните дни преди забраната когато всеки ловеше колкото пожелае ясно кьде http://vbox7.com/play:c2bb8cd4
-
- ще става разбирач
аиде бе колеги тая тема умря доста то вярно че водоемите ни са доста бедни на риба но все пак има какво да си кажем!!!!!!!!
и аз ще се включа има какво да ви кажа.
Всичко за вашето SUBARU може да намерите при мен.
-
- сериозен играч
Ми,хайде давай,нали все някой трябва да поведе хорото,гледам интересна галерия!MALIBU написа:аиде бе колеги тая тема умря доста то вярно че водоемите ни са доста бедни на риба но все пак има какво да си кажем!!!!!!!!

-
- ще става разбирач
Колеги за мен сезон 2009 беше изключително успешен.Имам хванати може би над 100 бели разбира се доста от които върнати обратно да растът две сомета едно 8 и 12кг и една трофеина щука.И най интересното че целият август рибите излизаха на воблери газещи до 2.50м.по на там ще искоментираме и воблерите ето и малко снимки и наслука 2010.

-
- сериозен играч
Колега,браво за упорството и късмета!Тази година язовирите бяха щедри откъмто бяла,който ходи редовно си лови!Сподели няколко думи за примамките и язовирите на които си тролил.
-
- ще става разбирач
нямам нищо против но нека и другите да се включат да не е само между нас а пък другите само да четът.а жълтиа шад рап си го купих заради теб пък догодина ще го видим.yzyna написа:Колега,браво за упорството и късмета!Тази година язовирите бяха щедри откъмто бяла,който ходи редовно си лови!Сподели няколко думи за примамките и язовирите на които си тролил.
Е аз не спирам да пиша,но тук не съм отворен.Все пак споделям различни неща от моя опит.Мисля ги за важни.Само Троли дето ме резна.Каза ми,че няма нищо общо с кльонка.Може би е имал предвид такъма и начина на улов,а не местата където живее и се храни чичо Скруч:rolleyes:MALIBU написа:нямам нищо против но нека и другите да се включат да не е само между нас а пък другите само да четът.а жълтиа шад рап си го купих заради теб пък догодина ще го видим.yzyna написа:Колега,браво за упорството и късмета!Тази година язовирите бяха щедри откъмто бяла,който ходи редовно си лови!Сподели няколко думи за примамките и язовирите на които си тролил.

като гледам късите ракави по снимките май зиматта нещо хич не върви
кьоркефали