Моля за помощ за гумена лодка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
jonko123
новобранец
новобранец

Моля за помощ за гумена лодка

Мнение от jonko123 »

Здравейте колеги.Моля ви за помощ.Имам гумена лодка около 8 метра от баща ми,който обаче я е разрязал на две равни части с цел да прави две по малки но така са си останали нещата.Не знам точно от какъв матерял е,но е от много здрава гума.Ако някой знае и може да ми каже къде правят лодки или може да помогне с нещо ще съм му много благодарен.Предвапително ви благодаря и желая много хубави празници за всички колеги. :drinkers:
Последно промяна от jonko123 на Пет Дек 18, 2009 5:10 pm, променено общо 1 път.
Аватар
var4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Моля за помощ

Мнение от var4o »

Колега това е КАУЗА ПЕРДУТА.
Мой приятел имаше подобен проблем със спукана лодка,с какво ли не я лепи и ..............
Стигна и до производителя в Италия и му казаха: по добре си купи нова.
Весели празници.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

jonko123 написа:Не знам точно от какъв матерял е,но е от много здрава гума.
:?: ти първо разбери какъв е материала,после кажи от къде си,защото аз познавам човек от Варна вършил подобни работи.Иначе лепилото е Тип Топ ,което ползва той,но си иска и правилната и широка яма(лента гумен плат) и много търпение и майсторлък.
А сега де? :roll:
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Колега незнам какво точно искаш да направиш и откъде си.Това е до София и се занимават изцяло с гуми и лепила провери дали могат да ти помогнат http://www.zebra-bg.com/contacts.html
jonko123
новобранец
новобранец

Re: Моля за помощ за гумена лодка

Мнение от jonko123 »

Аз съм от София. Бащами е правл за едното парче метални обрачи,единия го е сложил отзад на дупката на борда и го е уплатнил със силикон.НО аз не рзбирам точн как ще се запушат дупките отзад,просто не разбирам от лодки.Целта ми е ако може някои да направи лодки от тез парчета по 4м. дълги,едната е за него.За матеряла ще се опитам да разбера какав е ,но като го гледам по моя преценка бая здрав е с нож трудно може да се пробие
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Моля за помощ за гумена лодка

Мнение от Моряка »

jonko123 написа:За матеряла ще се опитам да разбера какав е ,
Задължително и се опитай с някой приятел да заснемеш всичко с подробности и качи снимките някъде да се разбере за какво иде реч. :wink:
А сега де? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”