Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Моля за помощ за гумена лодка
Модератор: emo vasilev
Моля за помощ за гумена лодка
Здравейте колеги.Моля ви за помощ.Имам гумена лодка около 8 метра от баща ми,който обаче я е разрязал на две равни части с цел да прави две по малки но така са си останали нещата.Не знам точно от какъв матерял е,но е от много здрава гума.Ако някой знае и може да ми каже къде правят лодки или може да помогне с нещо ще съм му много благодарен.Предвапително ви благодаря и желая много хубави празници за всички колеги. 

Последно промяна от jonko123 на Пет Дек 18, 2009 5:10 pm, променено общо 1 път.
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Re: Моля за помощ
Колега това е КАУЗА ПЕРДУТА.
Мой приятел имаше подобен проблем със спукана лодка,с какво ли не я лепи и ..............
Стигна и до производителя в Италия и му казаха: по добре си купи нова.
Весели празници.
Мой приятел имаше подобен проблем със спукана лодка,с какво ли не я лепи и ..............
Стигна и до производителя в Италия и му казаха: по добре си купи нова.
Весели празници.
- Моряка
- кандидат преподавател
jonko123 написа:Не знам точно от какъв матерял е,но е от много здрава гума.

А сега де? 

-
- ще става разбирач
Колега незнам какво точно искаш да направиш и откъде си.Това е до София и се занимават изцяло с гуми и лепила провери дали могат да ти помогнат http://www.zebra-bg.com/contacts.html
Re: Моля за помощ за гумена лодка
Аз съм от София. Бащами е правл за едното парче метални обрачи,единия го е сложил отзад на дупката на борда и го е уплатнил със силикон.НО аз не рзбирам точн как ще се запушат дупките отзад,просто не разбирам от лодки.Целта ми е ако може някои да направи лодки от тез парчета по 4м. дълги,едната е за него.За матеряла ще се опитам да разбера какав е ,но като го гледам по моя преценка бая здрав е с нож трудно може да се пробие
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Моля за помощ за гумена лодка
Задължително и се опитай с някой приятел да заснемеш всичко с подробности и качи снимките някъде да се разбере за какво иде реч.jonko123 написа:За матеряла ще се опитам да разбера какав е ,

А сега де?