ИАРА...Искъра е пълен с мрежи !

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ИАРА...Искъра е пълен с мрежи !

Мнение от Cougar »

Жоро Гоцов написа::idea: ...Искъра бъка в момента от мрежи :cry: ...
Zhoro, zashto oshte ne si gi zasnel i izluchil tezi mrezhari po televizijata, i zashto Aleko oshte ne gi e izlovil?

Az se seshtam zashto.

Zashtoto posle shte se okazhe ch emrezhara ja ima vruzki s njakoj ministur , j ae prijatel na Aleko , ja puk e prijatel na prijatel na Aleko, ta stava nelovko...... :lol:
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

В "Щатите за такова инфо...." Ми че аз ще стана милионер ако и тука е така..! В момента почти навсякъде има мрежи. Не ми казвайте да кажа конкретно а някой ако знае гьол, който да не се мрежи еженощно, да каже.
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Mного ми е интересно кво ша стане? Чакам инфо. :evil:
дай рибо рибо дай
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: питане?????????????????

Мнение от kalinanimal »

Жоро Гоцов написа:Алеко кво стана с язовир Искър?????????????....всички чакат да научат нещичко????????

и кога ще почерпиш за инфото? :lol:
Жоро , тия "пичове" от ИАРА решиха че , ПиАр не им трябва и му закриха длъжноста та едва ли ша може да ти отговори .
В Манията се подготвя протестно писмо ако те интересува може да го видиш.
дай рибо рибо дай
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Алеко написа:Сори, колеги, ама вече не мога да ви давам информация за действията на ИАРА.
Aleko, ako mozheh da se podpisha v pismoto bih go napravil. Stanaloto samo pokazva che si bil ot "nashite" a ne ot tjah. Tazi godina zagubih pochti vsichkite si kolegi, no ne vsichki bjaha sukrateni - imashe pochinali, poluchili infarkt, otishlina operacija (tumor v mozuka) i 30% sukrashtenie. Az si tursja nova rabota predi da sum popadnal v kojato i da e ot izbroenite kategorii. Imah sukrateni kolegi koito se ustroiha burzo i sukrashtenieto im dojde kato goljam podaruk.

Izvinjavaj ako sum te obidil s neshto. Moite istorii vinagi sa bili na shega (drebni zajazhdanija). :?
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Cougar написа:
Алеко написа:Сори, колеги, ама вече не мога да ви давам информация за действията на ИАРА.
Aleko, ako mozheh da se podpisha v pismoto bih go napravil. Stanaloto samo pokazva che si bil ot "nashite" a ne ot tjah. Tazi godina zagubih pochti vsichkite si kolegi, no ne vsichki bjaha sukrateni - imashe pochinali, poluchili infarkt, otishlina operacija (tumor v mozuka) i 30% sukrashtenie. Az si tursja nova rabota predi da sum popadnal v kojato i da e ot izbroenite kategorii. Imah sukrateni kolegi koito se ustroiha burzo i sukrashtenieto im dojde kato goljam podaruk.

Izvinjavaj ako sum te obidil s neshto. Moite istorii vinagi sa bili na shega (drebni zajazhdanija). :?
Можеш и още как ама трябва да влезеш в Манията .
Там си пише подробно .
дай рибо рибо дай
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”