Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Макара за спинингов риболов?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- sandy
- ще става разбирач
Аха ами щом на опън на кантар къса на 3.600 значи прави сметка на рязък удар или рязко дръпване как ще се скъса тогава 
Не искам да казвам нищо лошо за влакното и аз ползвам за тапите влакно на фокус но е 0.35 защото не само щуки се вадят.............винаги има и закачки водорасли и все такива
Но гаранция ти давам че 0.20 ако не е регулиран аванса добре се къса доста лесно!

Не искам да казвам нищо лошо за влакното и аз ползвам за тапите влакно на фокус но е 0.35 защото не само щуки се вадят.............винаги има и закачки водорасли и все такива

Но гаранция ти давам че 0.20 ако не е регулиран аванса добре се къса доста лесно!
Дискусията вече стана странна...ами то е ясно какво ще стане, ако не е добре регулиран аванса на макарата. Но ако пък е регулиран както трябва, просто риба няма как да го скъса, ако не развие всичкото влакно на шпулата. За закачките е ясно - там си трябва лебедка...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sandy
- ще става разбирач
Както и да е спора е излишен! всеки човек има различно виждане и различно разбиране!
офф: Това за аванса по-горе го бях написал защото има хора които не са и чували че съществува а има и такива които знаят че го има но не го ползват
С това не визирам никой от форума.......просто от наблюдения по водоемите когато съм бил и е имало колеги около мен!
Ако съм засегнал някой се извинявам!

офф: Това за аванса по-горе го бях написал защото има хора които не са и чували че съществува а има и такива които знаят че го има но не го ползват

С това не визирам никой от форума.......просто от наблюдения по водоемите когато съм бил и е имало колеги около мен!
Ако съм засегнал някой се извинявам!