Ремонт на макара

Модератор: sapuna

besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Ремонт на макара

Мнение от besttop »

Колеги! Моля ,ако знаете къде мога да ремонтирам едно Шимано Аеро ГТ да ми кажете! Ще съм ви много благодарен!
Христо - наслука на всички
revox
разбира нещата
разбира нещата

Re: Ремонт на макара

Мнение от revox »

Ако имаш път към Пазарджик,кажи,щото има тук един хирург.Оперира ги супер.
Изображение
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

iiiiiiiiiiiiiiiiii Готин пост ама нъц кът сме далече до морето :x
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Надявам се колегата да не се разсърди но да използвам пуснатата тема и аз да попитам:

1. От къде мога да закупя лагерче за водещата ролка за макара Ryobi Zauber?
Въобще има ли място от което може човек да си поръчва лагери за макари?
В София разпитах в няколко магазина но всички вдигат рамене.
Ако някой знае къде се отремонтират макари, че вече ми идва да разбия някой вентилатор
за комп и да му взема лагера да я пробвам най-сетне макарата. :smt100

2. Къде в София мога да си оставя спининга да му сменят професионално третия водач ?
В магазина до Биллата в Младост искат да го оставя та да го пращали в Пловдив за ремонт и така 2-3 седмици.

Благодаря Ви, колеги предварително!
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

Имам приятел в Пещера. Ходя натам понякога. По този повод колко му е да бръмна и до Пазарджик... Само трябва да зная към кого да се обърна....
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Пускам ти тел 0895420304...казва се Наско Янакиев.Има риболовно магазинче до пожарната.Казваш,че те праща Митака.За макари,пръчки,лагерчета,ремонти...винаги има разрешение на проблемите,много е добър.
Изображение
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

За колегата Креатив. Навремето ,в началото на 90 - те имах идеята да сменям втулките на някои мои тогаващни макари с лагери. :D Ходих в магазин за лагери, не си спомням какъв , но бяха шведски. Та те имаха каталог за мало и голямо. Само че, цените бяха доста солени тогава . по 15 лева.Така ,че ако това ти е от полза...
BogdanSim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BogdanSim »

creativ написа:Надявам се колегата да не се разсърди но да използвам пуснатата тема и аз да попитам:

1. От къде мога да закупя лагерче за водещата ролка за макара Ryobi Zauber?
Въобще има ли място от което може човек да си поръчва лагери за макари?
В София разпитах в няколко магазина но всички вдигат рамене.
Ако някой знае къде се отремонтират макари, че вече ми идва да разбия някой вентилатор
за комп и да му взема лагера да я пробвам най-сетне макарата. :smt100

2. Къде в София мога да си оставя спининга да му сменят професионално третия водач ?
В магазина до Биллата в Младост искат да го оставя та да го пращали в Пловдив за ремонт и така 2-3 седмици.

Благодаря Ви, колеги предварително!
Колега ,аз си смених всички водачи на един спининг (на 35 години) при един майстор на пазара на Ситняково (след посолството на Румъния), и ми хареса как го направи (сложи сикови водачи).Е не е като оригиналната изработка , но става .Работилничката му е в един блок срещу пазара в мазето.На блока има табела с телефоните му , ако го няма в момента. Направи ми и макарата , но тя беше само за пружинка , може да помогне и за лагерчето . Лошото е , че съм му изтрил телефона .
Последно промяна от BogdanSim на Сря Яну 06, 2010 12:02 am, променено общо 3 пъти.
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

Благодаря ти Митак!! Непременно ще го посетя. Не зная кога ,но ще се случи до 15 дена. Ще пиша какъв е резултата.
shoplandeca
новобранец
новобранец

Мнение от shoplandeca »

Здравейте.Може ли някой да даде инфо за Пловдив къде може да намеря резервни части за макари.Имам една хубава макара,но стоманената скобичка,която затваря автоматично голямата скоба през която минава кордата ми се счупи,незнайно как.Опитвах на няколко пъти сам да си изработя такава от пружинки,но все не успявам да я направя така,че да работи както искам и както трябва.
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
shoplandeca
новобранец
новобранец

Мнение от shoplandeca »

[quote="shoplandeca"]Здравейте.Може ли някой да даде инфо за Пловдив къде може да намеря резервни части за макари.Имам една хубава макара,но стоманената скобичка,която затваря автоматично голямата скоба през която минава кордата ми се счупи,незнайно как.Опитвах на няколко пъти сам да си изработя такава от пружинки,но все не успявам да я направя така,че да работи както искам и както трябва.Ще съм ви много благодарен.
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

besttop написа:Благодаря ти Митак!! Непременно ще го посетя. Не зная кога ,но ще се случи до 15 дена. Ще пиша какъв е резултата.
За всеки случай моя тел е 0899894468,ако нещо звънни ми,ше помогна.
Изображение
shoplandeca
новобранец
новобранец

Мнение от shoplandeca »

Здравейте.Може ли някой да даде инфо за Пловдив къде може да намеря резервни части за макари.Имам една хубава макара,но стоманената скобичка,която затваря автоматично голямата скоба през която минава кордата ми се счупи,незнайно как.Опитвах на няколко пъти сам да си изработя такава от пружинки,но все не успявам да я направя така,че да работи както искам и както трябва.Ще съм ви много благодарен.
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

besttop написа:За колегата Креатив. Навремето ,в началото на 90 - те имах идеята да сменям втулките на някои мои тогаващни макари с лагери. :D Ходих в магазин за лагери, не си спомням какъв , но бяха шведски. Та те имаха каталог за мало и голямо. Само че, цените бяха доста солени тогава . по 15 лева.Така ,че ако това ти е от полза...
Предполагам, че говориш за фирмата SKF в топ три на производителите на лагери (да не кажа 1). Не съм им правил запитване но ще им пусна. Ако те могат да доставят такива лагери ще е най-добре поне ще са с гарантиран произход.
revox написа:Пускам ти тел 0895420304...казва се Наско Янакиев.Има риболовно магазинче до пожарната.Казваш,че те праща Митака.За макари,пръчки,лагерчета,ремонти...винаги има разрешение на проблемите,много е добър.
Днес ще пътувам до Пещера ще се опитам да се отбия да видим дали не може да намери и лек за моята болежка. :D

Благодаря ви колеги,
за много години, желая ви здраве, любов и много положителни емоции с любимото ни хоби.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

На ул. Зайчар в София поправят макари.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”