Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Някой да ме светне за Приморско!
Модератори: emo vasilev, alekst
Някой да ме светне за Приморско!
Честита Коледа на всички!
Около Нова година 4 дни ще съм в Приморско на софра. Има ли колеги оттам да ме светнат какви такъми да си взема и каква риба да търся в морето и в Дяволска река, пък може и заедно да половим на 31.12 или 2.01
Благодаря и наслука

Около Нова година 4 дни ще съм в Приморско на софра. Има ли колеги оттам да ме светнат какви такъми да си взема и каква риба да търся в морето и в Дяволска река, пък може и заедно да половим на 31.12 или 2.01

Благодаря и наслука

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- сериозен играч
Питай Биг Брадъра...яхта си купи човека...от там е...
стегни се за калкан...попчета и евентуално морска сулка... все още има по някоя заблудена заргана и не ходи на река...на море си...слез към Резово...няма да сбъркаш...ако неможеш да влезеш...иди на Силистар или Липите...на скалите
кога ще намериш време да дигнеш гъз от софрата питай ме...
и морски червей от Бургас си вземи...3-4 дози...пиши на Локал да ти вземе и запази...или някой от Варна да ти купи и прати....щото долу едва ли има дози...камо ли за Нова година ??? приготви си и ситни рибки за да си ги нарежеш...
и дано имаш хубав вятър и добра вълна за да имаш и калкан !!!
на гладко море може да не вдигаш дупето от софрата...и да пишеш кво си направил ???

и дано имаш хубав вятър и добра вълна за да имаш и калкан !!!
на гладко море може да не вдигаш дупето от софрата...и да пишеш кво си направил ???
Господ може всичко чада мой !
- Local
- учете се от него
Блатен червей едва ли вече ще намери по това време на годината , където и да е ... най-добре да се подготви за калкан и попчета доста здраво...има много изписани теми за този вид риболов.
А на Дяволска река ако ти се ловят бабушку , уклеи и каракуди ... процедурата зимата си я знаеш
А на Дяволска река ако ти се ловят бабушку , уклеи и каракуди ... процедурата зимата си я знаеш

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...на краставицата със сигурност няма да се намери !Local написа:...червей едва ли вече ще намери по това време на годината , където и да е ...
Само ако е под 5-6 градуса температурата не могат да се "намерят" - разходка с лопатката - все на 5-10 копвания - 6 червея ще се намерят

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Тръгвам нощес!
Благодаря на всички колеги за дадената тук информация, а също така и на ЛС! Тръгвам нощес към Приморско, прасето е осигурено, а за рибата - ще
видим
Весели празници на всички

Весели празници на всички

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!