Някой да ме светне за Приморско!

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Някой да ме светне за Приморско!

Мнение от docenta »

Честита Коледа на всички!
Около Нова година 4 дни ще съм в Приморско на софра. Има ли колеги оттам да ме светнат какви такъми да си взема и каква риба да търся в морето и в Дяволска река, пък може и заедно да половим на 31.12 или 2.01 :?:
Благодаря и наслука :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Питай Биг Брадъра...яхта си купи човека...от там е... :lol: :lol: :lol: стегни се за калкан...попчета и евентуално морска сулка... все още има по някоя заблудена заргана и не ходи на река...на море си...слез към Резово...няма да сбъркаш...ако неможеш да влезеш...иди на Силистар или Липите...на скалите :idea: кога ще намериш време да дигнеш гъз от софрата питай ме... :idea: :lol: :lol: :lol: и морски червей от Бургас си вземи...3-4 дози...пиши на Локал да ти вземе и запази...или някой от Варна да ти купи и прати....щото долу едва ли има дози...камо ли за Нова година ??? приготви си и ситни рибки за да си ги нарежеш...

и дано имаш хубав вятър и добра вълна за да имаш и калкан !!!

на гладко море може да не вдигаш дупето от софрата...и да пишеш кво си направил ???
Господ може всичко чада мой !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Блатен червей едва ли вече ще намери по това време на годината , където и да е ... най-добре да се подготви за калкан и попчета доста здраво...има много изписани теми за този вид риболов.
А на Дяволска река ако ти се ловят бабушку , уклеи и каракуди ... процедурата зимата си я знаеш :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Local написа:...червей едва ли вече ще намери по това време на годината , където и да е ...
...на краставицата със сигурност няма да се намери !

Само ако е под 5-6 градуса температурата не могат да се "намерят" - разходка с лопатката - все на 5-10 копвания - 6 червея ще се намерят :wink: - обаче горното не важи за Бургазлии - догодина ще се вдига цената и ще се намалят бройките - морския червей ни е вече европейски!!! :lol: - не му подхожда да го хабят на юг - не се отнася обаче това за майсторчета като Локалчо :wink: - той и в бурканчета си пази чак - с него ляга с него става :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Тръгвам нощес!

Мнение от docenta »

Благодаря на всички колеги за дадената тук информация, а също така и на ЛС! Тръгвам нощес към Приморско, прасето е осигурено, а за рибата - ще :!: видим :!:
Весели празници на всички :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”