Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

МПС книжка ???
Модератор: dantho.mihov
- balky
- научил се да хвърля
МПС книжка ???
Здравейте, тъй като ми изтича шофьорската книжка, а в КАТ е пълна лудница искам да попитам ако някой знае дали и за книжките важи 6мес. транзитен период както за личните карти? Такa ми казаха, но единственото условие е да не се напуска страната през тези 6 месеца...
Поздрави и наслука
)))
Поздрави и наслука

Последно промяна от balky на Сря Яну 13, 2010 10:51 pm, променено общо 1 път.
Re: МПС книжка ???
колега,6те месеца важат и за книжките ,но както са ти казали не напускай страната.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
за да не пускам нова тема,някои знае ли колко струват курсове за категория А,мерси и поздрави

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не 6 месеца, а 1 година от изтичането на валидност на старите документи е гратисния период ,който беше гласуван допълнително.
Пък от април месец като почнат да издават новите документи за самоличност ще има възможност като си подаваш документите за нова лична карта да заявиш желание за смяна и на шофьорската книжка директно в РПУ-то без да висиш по опашките в КАТ.
Пък от април месец като почнат да издават новите документи за самоличност ще има възможност като си подаваш документите за нова лична карта да заявиш желание за смяна и на шофьорската книжка директно в РПУ-то без да висиш по опашките в КАТ.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
питай някой инструктор и той ще ти каже най-добре при всеки е различноribolovcho написа:за да не пускам нова тема,някои знае ли колко струват курсове за категория А,мерси и поздрави

За всяко населено място е различна цената, варира между 500-600лв.ribolovcho написа:за да не пускам нова тема,някои знае ли колко струват курсове за категория А,мерси и поздрави
На платено не одим !