Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въпрос относно теглото на въдицата
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Въпрос относно теглото на въдицата
Здравейте!Според вас колеги дали ще има голяма разлика м/у прът с тегло 180гр. и прът 210гр. понеже си поръчах Focus Competition Tele Match на 4.00м.(180гр акция 8-30) а при потвърждаване на поръчката ми казаха че я няма на 4.00м а на 4.50м тя тежи 210гр. Благодаря предварително за отговорите!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Въпрос относно теглото на въдицата
Голяма, голяма, 30гр.Нормално, при положение, че е по-дълга 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Аз имам в предвид дали много ще се усеща в ръката и дали за тези грамове си е лекичка?
Тая пръчка е много лека и много чуплива,познат има такава на 4 метра.snake94 написа:Аз имам в предвид дали много ще се усеща в ръката и дали за тези грамове си е лекичка?
Зарганолог
-
- научил се да хвърля
Ами не знам от доста хора чух до тук че била здрава и с добър строй.Баща ми също има такава и с очите съм видял как тая пръчка си вади шаранче 1.300кг той също е много доволен а и на мен ми харесва 1-2 пъти съм ловил с неговата (4.00м).Но мисля че се отклонихме от темата!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега нема да се пУашиш.За парите си по-добро няма да намериш.Писах ти и в другата тема:Ако си вземеш на 4 метра ще е 3.80,а и дръжката му е длъжка и хептем ще ти се види къс.Взимай тоя на 4.50.Мерил съм го с ролетката и е 4.30.Чуплив бил.Ако го млатиш в стената ще го счупиш със сигурност.Много си е добър телескопа не му се чуди много.Имам го,а не съм чул-подочул от някой.Успех!