Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За Пъстърви на яз. Габра 2
Модератор: Кърцата
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За Пъстърви на яз. Габра 2
Здравейте колеги, колежки и съфорумци.
Утре Неделя 17.01.2010г. ще ходиме за пъстърви на Габра, но малко по-подготвени(поне аз де)колегите си бяха подготвени. Отново сме същата компания и дано няма гаден вятър като мин. седмица.
Сега си направих лините за новата си 7ца и се надявам утре да имаме по добър улов от мин. седмица.
Ето и снимки от линиите който мисля да ползвам утре :

Едната линия е с основно 0.16, повод 0.14, 0.10 кука и плувка 2 гр. с която лових мин. седмица.
др. линия е с 0.14, 0.12, 0.12 кука и 0.8гр. плувка , и 3тата линия е с основно 0.16, повод 0.14, 0.12 кука и 1.25гр. плувка.
Смятъм че утре ще е доста студено(може и сняг да завали) и рибата ще е доста чувствителна и страхлива и за това мисля да заложа на 0.14, 0.12, 0.12 кука и 0.8гр. плувка.
Също така ще метна и една въдица с ваглер(6+4гр.)на рибенце за костур, че има доста едри.
Ето и снимка на Ваглерчето:

Захранката утре ще я купиме, но тя е 1 кг. шарен червей.
Ами това е от мен за сега, ако имаме слука ще пиша пак в риболовен излет.
Чао и наслука на всички който ще ходят на риба утре.
Утре Неделя 17.01.2010г. ще ходиме за пъстърви на Габра, но малко по-подготвени(поне аз де)колегите си бяха подготвени. Отново сме същата компания и дано няма гаден вятър като мин. седмица.
Сега си направих лините за новата си 7ца и се надявам утре да имаме по добър улов от мин. седмица.
Ето и снимки от линиите който мисля да ползвам утре :

Едната линия е с основно 0.16, повод 0.14, 0.10 кука и плувка 2 гр. с която лових мин. седмица.
др. линия е с 0.14, 0.12, 0.12 кука и 0.8гр. плувка , и 3тата линия е с основно 0.16, повод 0.14, 0.12 кука и 1.25гр. плувка.
Смятъм че утре ще е доста студено(може и сняг да завали) и рибата ще е доста чувствителна и страхлива и за това мисля да заложа на 0.14, 0.12, 0.12 кука и 0.8гр. плувка.
Също така ще метна и една въдица с ваглер(6+4гр.)на рибенце за костур, че има доста едри.
Ето и снимка на Ваглерчето:

Захранката утре ще я купиме, но тя е 1 кг. шарен червей.
Ами това е от мен за сега, ако имаме слука ще пиша пак в риболовен излет.
Чао и наслука на всички който ще ходят на риба утре.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- разбира нещата
Re: За Пъстърви на яз. Габра 2
Колега може ли да кажеш какво и по колко се плаща?
Имаш ли информация за останалите (не платени) гьолчета?
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
За 5лв една пръчка, за 10лв три пръчки.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Само 5 лв. на въдица, а рибата не се плащта(може да се връща). А за не платени, преди мина Чокурово в гората има един гьол който не се плаща и има щуки,кустури и др.creativ написа:Колега може ли да кажеш какво и по колко се плаща?
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти колега.Това ни беше стара дестинация Габра/Чукурово/на времето..За кой гьол става дума точно/Габра-2/,след гарата,преди селото или този над селото?Не съм ходил отдавна,последния път като ходих ,този след гарата ,беше тотално променен и нямаше никой,беше станал много плитък
,а на времето какви дълбочини имаше и лин,и т.н.

Всичко може,но не всеки го можe.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Зимата повече от една пръчка нямя нужда
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За Тараторското става въпрос. Този над селото платенияMITKO70 написа:Здрасти колега.Това ни беше стара дестинация Габра/Чукурово/на времето..За кой гьол става дума точно/Габра-2/,след гарата,преди селото или този над селото?Не съм ходил отдавна,последния път като ходих ,този след гарата ,беше тотално променен и нямаше никой,беше станал много плитък,а на времето какви дълбочини имаше и лин,и т.н.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ок,мерси .А става ли пътя в лошо време,да не е направен ,че преди беше зле.stefanotis написа:За Тараторското става въпрос. Този над селото платения
Всичко може,но не всеки го можe.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не голяма мъка е за кола без 4x4.MITKO70 написа:Ок,мерси .А става ли пътя в лошо време,да не е направен ,че преди беше зле.stefanotis написа:За Тараторското става въпрос. Този над селото платения