Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Suunto stinger
Модератор: nkolev66
Suunto stinger
Д нес си купих suunto stinger.Очаква вашите мнения за този модел.Ето и снимка.URL=http://terzosub.snimka.bg/fishing/sezon ... 5.16990116]
[/URL]

- spook
- ще става разбирач
Re: Suunto stinger
Честито Лъчо , да почерпиш..

- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Лъчо, честито! Със здраве и късмет да го ползваш!
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- ще става разбирач
Супер е водомерчето
. Ще ти върши много работа ако гмуриш по-сериозно и си водолаз (нитрокс, планиране).За харпунджилъка не знам
Честито

Честито

Последно промяна от deso_bg на Пон Яну 18, 2010 6:58 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Колко струва ,ако не е тайна?
- genoty4
- научил се да хвърля
Честито и със здраве да го носиш!
Имам подобен, но му се изтощи батерията.
Има ли около София магазин, откъдето да купя батерия?
Имам подобен, но му се изтощи батерията.
Има ли около София магазин, откъдето да купя батерия?
Спрете Земята! Искам да сляза!
Мерси колеги .Този модел е цял компютър има абсолютно всичко което ти трябва под вода.Има функция за свободно гмуркане което знаяи,че за подводен риболов е перфектен.Помни гмурканията,дълбочината,температура и какво ли оше не.Цената е около 900лв.
-
- ще става разбирач
Ха, ми то водомерчето си било почти компютър под водата.....Част от екипировката на всеки водолаз.... Да ти е честито!...Хубава вещ! Със здраве да я ползваш и да ни разказваш как е там в царството на Нептун!

Христо - наслука на всички
Честито Лъчо, да го скапиш от ползване и друг по-хубав да си купиш.
Щом е "Сунто", не може да е лош.
И да почерпиш.

Щом е "Сунто", не може да е лош.

И да почерпиш.

Никоя риба не е по - важна от живота !
Честито Лъчо ! Със здраве да го носиш и ....в никъв случай да не го губиш....сакън !!!
...ако тъй жал да го мокриш - оставяй го на брега до джапанките - най-много някой да си свери часа
...като бях малък на първата бригада си купих часовник - "Пальот "....малий ква радост беше - с него лягах , с него ставах...лятото се гмуркахме на новия мост в Бургас - тогава още го строяха...криех го в гуменките , някъде по металните скелета (тогава ) ...и на едно излизане , си истърсих галошите от пясъка преди да ги обуя ... и познай - най-нагло Пальота , направи полет и цамбурна в морето
...със авера три часа се гмуркахме да го търсим...писна ми и отивам да го викам да излизаме и кво да видя - оня си го сложил на ръката и си трае
...гледа ми сеира човека

Благодаря на всички ви,нямам намерения да го жаля обаче един мой приятел го хареса много и май ще се разделям с него.А много трудно се добрах до този модел. И може да се разделим. Но ако това се случи ще ви покажа следващата придобивка. 

Еййй супер е
Честито
Много по добре изглежда от D4.Май ще се гмуркаш сам ,защото всички много го харесват
От къде го взе(ако не е тайна)и как стои въпроса с гаранции,сервиз, смяна на батерии,все пак е скъпичък

Kупен е от Испания и гаранцията му важи за там.Но за мен не е проблем защото имам познат който през месец е там,абе дано не се налага да се стига до там.