Копиране на сателитни снимки

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Копиране на сателитни снимки

Мнение от КАЯ »

Не знам дали е за тук тази тема, но не не намерих друго място.Аз, че съм си индианец с компютрите, е така, но имам разпечатани снимки на някои язовири, но как и от коя от програмите предлагащи сателитни снимки съм ги правил не си спомням.Опитах с принт скрин, но нищо не се получи.Та питането ми е по какъв начин да направя копие на интересуващата ме област от сателитната снимка, за да я постна във форума.
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Копиране на сателитни снимки

Мнение от ma3xa1993 »

КАЯ написа:Не знам дали е за тук тази тема, но не не намерих друго място.Аз, че съм си индианец с компютрите, е така, но имам разпечатани снимки на някои язовири, но как и от коя от програмите предлагащи сателитни снимки съм ги правил не си спомням.Опитах с принт скрин, но нищо не се получи.Та питането ми е по какъв начин да направя копие на интересуващата ме област от сателитната снимка, за да я постна във форума.
Ако говориш за снимки от Google Earth когато намериш каквото трябва да копираш(в горния ляв ъгъл) File--Save--Save image и си избираш къде да ти се сейфа снимката.Това е...
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Ами то има 100 начина. Аз го правя с print screen+control и после пействам в Paint-a (всеки комп я има). Ако ти трябва само област от снимката я изрежи и на нов файл в Paint-a я пейстни. Можеш и да си рисуваш върху снимката и да пишеш и т.н.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

За сателитни снимки ползувам хванах.ком понеже лесно се намират водоемите, но там няма възможност да се сейфне снимката.Ще опитам по другият начин.До сега не ми беше трябвала,но явно ще трябва да си качя някоя от програмите за екранни снимки.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ползвам FastStoneCapture ,свали я от Замундата.Лесна и много готина програмка за бързо снимане на целия декстоп или част от него по твое желание.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

creativ написа:Ами то има 100 начина. Аз го правя с print screen+control и после пействам в Paint-a (всеки комп я има). Ако ти трябва само област от снимката я изрежи и на нов файл в Paint-a я пейстни. Можеш и да си рисуваш върху снимката и да пишеш и т.н.
:smt023 :smt023 :smt023
Т'ва е, друго няма :D
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Благодаря, ще я пробвам.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

deso_bg написа:
creativ написа:Ами то има 100 начина. Аз го правя с print screen+control и после пействам в Paint-a (всеки комп я има). Ако ти трябва само област от снимката я изрежи и на нов файл в Paint-a я пейстни. Можеш и да си рисуваш върху снимката и да пишеш и т.н.
:smt023 :smt023 :smt023
Т'ва е, друго няма :D
А Ctrl що е? Само с Print Screen без Ctrl пак си отива целия екран в клипборда.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”