Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Копиране на сателитни снимки
Модератор: dantho.mihov
Копиране на сателитни снимки
Не знам дали е за тук тази тема, но не не намерих друго място.Аз, че съм си индианец с компютрите, е така, но имам разпечатани снимки на някои язовири, но как и от коя от програмите предлагащи сателитни снимки съм ги правил не си спомням.Опитах с принт скрин, но нищо не се получи.Та питането ми е по какъв начин да направя копие на интересуващата ме област от сателитната снимка, за да я постна във форума.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Копиране на сателитни снимки
Ако говориш за снимки от Google Earth когато намериш каквото трябва да копираш(в горния ляв ъгъл) File--Save--Save image и си избираш къде да ти се сейфа снимката.Това е...КАЯ написа:Не знам дали е за тук тази тема, но не не намерих друго място.Аз, че съм си индианец с компютрите, е така, но имам разпечатани снимки на някои язовири, но как и от коя от програмите предлагащи сателитни снимки съм ги правил не си спомням.Опитах с принт скрин, но нищо не се получи.Та питането ми е по какъв начин да направя копие на интересуващата ме област от сателитната снимка, за да я постна във форума.
-
- разбира нещата
Ами то има 100 начина. Аз го правя с print screen+control и после пействам в Paint-a (всеки комп я има). Ако ти трябва само област от снимката я изрежи и на нов файл в Paint-a я пейстни. Можеш и да си рисуваш върху снимката и да пишеш и т.н.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
За сателитни снимки ползувам хванах.ком понеже лесно се намират водоемите, но там няма възможност да се сейфне снимката.Ще опитам по другият начин.До сега не ми беше трябвала,но явно ще трябва да си качя някоя от програмите за екранни снимки.
- krokibg
- учете се от него
Ползвам FastStoneCapture ,свали я от Замундата.Лесна и много готина програмка за бързо снимане на целия декстоп или част от него по твое желание.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
creativ написа:Ами то има 100 начина. Аз го правя с print screen+control и после пействам в Paint-a (всеки комп я има). Ако ти трябва само област от снимката я изрежи и на нов файл в Paint-a я пейстни. Можеш и да си рисуваш върху снимката и да пишеш и т.н.

Т'ва е, друго няма

Благодаря, ще я пробвам.
- pachosz
- сериозен играч
А Ctrl що е? Само с Print Screen без Ctrl пак си отива целия екран в клипборда.deso_bg написа:creativ написа:Ами то има 100 начина. Аз го правя с print screen+control и после пействам в Paint-a (всеки комп я има). Ако ти трябва само област от снимката я изрежи и на нов файл в Paint-a я пейстни. Можеш и да си рисуваш върху снимката и да пишеш и т.н.![]()
![]()
![]()
Т'ва е, друго няма