Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мнения за макара за мач + мнение за мач
Модератор: sapuna
Мнения за макара за мач + мнение за мач
Здравейте, искам мнения за точно този модел http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... ar1=&var2= . Разполага и с мачова шпула. Пак казвам- искам мнения само за този модел, ако някой има впечатления и я е ползвал да сподели. Може да не е "най- мачовата", но все пак, а и цената е привлекателна от 110 на 55.
п.п. за модела 3000 става въпрос
п.п. за модела 3000 става въпрос
Последно промяна от godho на Съб Дек 26, 2009 6:05 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Re: Мнения за макара за мач
Купувай я,макарата е добра
Re: Мнения за макара за мач
Макарето го притежавам вече.
. Сега моля да дадете мнение за ей това нискобюджетно прътле: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6902 . Ясно ми е, че за тези пари чудеса не могат да се очакват, но искам да чуя мнения и на притежатели. Благодаря предварително!!

Re: Мнения за макара за мач + мнение за мач
Имал съм такъв колега, за парите си е много добра пръчка, много надеждна и стабилна 

Мача става. мой приятел си купи такъв на 390 и съм ловил с него. Стегнат е и е здрав! За тия кинти едва ли има голям избор, а този си заслужава.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Братле, похвали се какво си зема и ако е тоя мач на Фокус дай отзиви става ли????????
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Свилка взех мача на Фокус и на пръв поглед изглежда много добре, стегнат е, с 14 водача абе кефи ме, но за съжаление още не съм го сефтосал и не мога да изкажа адекватно мнение. И да ти кажа с Корморанчето си пасват идеалноsvilen_sa6kov написа:Братле, похвали се какво си зема и ако е тоя мач на Фокус дай отзиви става ли????????

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Мерси много.За макарето и аз съм на това мнение - добро е определено, а и за мача си мисля определено ,че е добра инвестиция. Просто се чудех дали да си взема като твоя или Tuberini Maya. Благодаря ти отново и честито за придобивките - много слука да имаш на тях и все големи риби да ти се закачат, пък може и да ги полеем с по някоя бира ако се засечем на някой водоем като се стопли.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Мерси за пожеланията. Аз имах същата дилема. Маята също е много готин и може да мята по малки плувки, ама аз исках на 4.20 и затова взех фокуса. Иначе ако ходиш на Николаевка, живот и здраве, може да се видим.svilen_sa6kov написа:Мерси много.За макарето и аз съм на това мнение - добро е определено, а и за мача си мисля определено ,че е добра инвестиция. Просто се чудех дали да си взема като твоя или Tuberini Maya. Благодаря ти отново и честито за придобивките - много слука да имаш на тях и все големи риби да ти се закачат, пък може и да ги полеем с по някоя бира ако се засечем на някой водоем като се стопли.

п.п Вече съм си взел нещата и ако модовете преценят, че темата е излишна може да я заключат